- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Какво мислите за сексуалното насилие?
Hey hora ...neznam dali e imalo takava tema predi no mi e interesno da 4uia mnenia po vaprosa ...!!!
Kakvo smqtate za sexyalnoto nasulie ... mn seriozen problem naistina... bili li sa vi nqkoga .... zashtoto ne ste iskali sex...i posle kakvo pravite sled tova... i ne samo zaradi sex...revnost i tempodomniShte se radvam mn ako pishete vashite otgovori
![]()
![]()
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
baxhaxhhxahxa interesna tema
ne ne sa me bili 6toto neiskam sex
i pri4inata ne e 4e nikoga ne otkazvam
prosto priqtelqt mi ne bi mi poslegnal
a za iznasilvane ne iskam da govora puk i az vinagi dvija pone s 3-4 mom4eta v kompaniqta
xhahaxhaxhxah temata me nakefi mn =D>![]()
![]()
![]()
The pain is temporary!
ми не до сега никога не ми се е случвало да бида бита...заради това че съм отказала секс ...господ да си ни пази от такива работи
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
Predi okolo 6 godini hodeh s edno mom4e- pyrvata mi golqma liubov. I pyrvoto mom4e, s koeto pravih sex. Bqhme zaedno godina i polovina. Vednyj otidohme do tqh da se preoble4e i poiska da pravim sex. Otkazah.. nqmah jelanie za tova. Toi se qdosa i me blysna na legloto. No .. neznam kakvo mi stana togava. Sqkash otka4ih. Razvikah mu se, zapo4nah da go udrqm. Qvno togava razbra, 4e naistina me e izplashil, pregyrna me i zapo4na da me uspokoqva. Ot tam natatyk stana osobeno po- nejen. Razminah se dosta leko. No imah edna priqtelka, koqto hodeshe s armenec. Redovno beshe nasinena, vse "padashe" nqkyde. No vypreki vsi4ko ne kysashe s nego,a tyrpeshe. Neznam kakyv 4ovek trqbva da si, za da tyrpish nasilieto ili kakyv trqbva da si,za da nasilvash nqkoi.
Какво трябва да е мнението ми? Отрицателно естествено. Изнасилването... това е отвратително нещо.. Не ми се е случвало да ми посегнат защото отказвам секс, но ми се е случвало да ме ударят от рявност. Тогава стигнах до извода, че това може да го направи само човек без самочувствие, който знае, че не заслужава приятелката си.Въпросния човек естествено го зарязах и си казах, че няма да позволя такова нещо отново да се случи![]()
Естествено, че мнението ми е отрицателно, то оставаше и да не е. Никога не бих търпяла такова положение. Ако не искам секс има доста други начини, по които да бъде склонена, но не и с шамари. А и аз това не мога да го разбера, тези момчета не проумяват ли, че дори и така да правят секс, момичето ама въобще няма да се раздаде... Ако тръгне по улицата все ще намери някое момиче, което и доброволно да се съгласи и да се постарае и на тоя да му е готино.
Надявам се никога да не преживея кошмара.....изнасилване. Един път така съм бягала от един и накрая успях да се скрия в един магазин![]()
Да дойде адриана лима да ме изнасили![]()
разбирасе съм против изнасилването
а ако говорим за човека до теб не съм толкова резервирана става скучен секса придружен само с нежни ласки,баш като по филмите
(разбирасе в границите на допустимото). май обърнах темата ама някой беше казал че садо-мазохизмът е болестно състояние.
За мен пък болни са тези които обичат да си редят свещички с мирис на лавандула и ванилия около леглото на лунна светлина
идвам ненаситникПървоначално написано от No\/\/allZ
Бих убил мъж, но не бих насилил жена. Това са ми моралните норми. На няколко пъти съм се ядосвал до степен, че едва да се сдържа да не ударя момиче и винаги съм се изолирал от нея. Просто не знам дали следващия скандал няма да я перна.
А относно познати - и аз имам една позната, с която дори бяхме приятели по едно време.. Тя 3 години ходи с човек, който редовно я биеше. И цялата компания беше против него, беше готова да я защити, но тя си го обичаше![]()
![]()
Понякога не мога да разбера женския род.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
А защо пише сексуалното насили, а се пита за физическо насилие?
Мен са не изнасилвалиПоне два пъти даже
Лоши жени...
мнението ми за сексуалното насили... хмммм - незнам 'що за 4овек трябва да си да се опитваш така да изкараш своите комплекси. Това 4е не можеш да си контролираш гнева не озна4ава да показва доминирашата си сила пред жената (или мъжа) с насилие което ще доведе единствено до болка и социален отпадък.. а не дай Боже да има и деца свидетели на подобна ситуация.. няма да казвам колко много им вреди и психи4ески ДАЖЕ и физи4ески.
Сексуалното насилие е породена агресия единствено от целта за себедоказване за ненужно надмощие и ЛИПСА НА ДОСТАТЪ4НА КУЛТУРА НА ИЗКАЗВАНЕ - най-лесно е да удариш един два шамара на жената а пък тя да се сеща какво да прави или не![]()
![]()
![]()
само дето не разбирам някой индивиди които продължават да споделят семейното ложе с подобен 4овек...
ако мен ли4но ме поставят в такава ситуация определено не бих си подала "и другата буза", бият ли ме БИЯ! после бягам....
SYJELQVAM ZA PRAVOPISNITE I PUNKTOAZIOCNNI GRE6KI!
Kitana, обикновено преглъщам такива неща, но тъй като си ми симпатична (и то не заради аватара ти)..
НЕ! МОЖЕШ! Не НЕМОЖЕШ! Две отделни думи. Освен това "не знам", "не означава", "не дай си боже", "не разбирам".
Моля те.. Умолявам те.. Не те карам да ходиш с правописен речник под ръка.. Това е тооолкова елементарно да се помни! Направи ми услуга, спаси българския език!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Ами мисля, че нема такова ;]
Don't hate the player , hate the GAME!
Много ясно,че съм против всякакъв вид насилие,да не говорим за сексуалното,това за мен е сериозно престъпление,което трябва да се наказва със смъртна присъда.
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Да не мислиш, че дори и някое момиче от тук да е изнасилено ще си признае?Е какво да мисля-всеки би казал, че е ужасно(всеки нормален).
Първоначално написано от {Poison}
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drugogo verno, ama smurtnata prisuda... mace idi pii 2 aspirina be 4edo![]()
![]()
![]()
![]()
kategori4no protiv nasilieto,bilo to sexualno ili drugo!az li4no ne sam go prejivqlai dano ne se slu4va na nikoi!poznavam xora,koito tarpqt podono ne6to i napravo ne gi razbiram!![]()