- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не мога да те забравя..
ami nali znae6-v jivota 4esto se slu4vat lo6i ne6ta,i nie ne mojem da napravim ni6to za da gi predotvratim.kvoto e pisano-slu4va se.ako naistina mn q obi4a6-bori se za neq.uspqva tozi-koito ima smelosta da opita.no ot druga strana-do sega ne si umrql bez neq,taka 4e ima na4in da q zabravi6.no kakvoto i pravi6 ti jelaq uspex![]()
кОгаТо НЯМА какво да ми Кажете - Уста не ОтваРяйТе! кОгаТо НЯМА какво да Ми ПокаЖете - не се ОтваРяйТе !.. и кОгаТо не ВдяВате - ЗаеБете да РазСъжДаваТе...
Съпричастен съм с теб точно този момент ми напомня на моята история абсолютно същото и едно нещо разбрах.............."НАМЕРИ СИ НЯКОИ КОИТО ДА ТЕ ЦЕНИ И ДА ЦЕНИ ТОВА КОЕТО ПРАВИШ ЗА НЕГО ДЕМЕК НАМЕРИ СИ МОМИЧЕ КОЕТО Е ВРЯЛО И КИПЯЛО И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НАД 18ТОГАВА КАТО СРЕЩНЕШ ТАКЪВ ЧОВЕК ТОГАВА СЪЖАЛЯВАЙ И КАЗВАЙ ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ОТ ЖИВОТА''Горе главата!!!!!!!
A dali tfoita liuboma ima nqkakva druga pri4ina.. sujelqvam no naistina nqma kak da ti pomognem osven s uspokoeniq i nqkak si da razvedrim tazi situaciq .Ne misli6 li 4e sled kato taka si e trugnala bez ni6to nez duma dori .. zaslujava da strada6 vse o6te za neq .. ne misli6 li 4e tq ne moje da pritejava tolkova obi4 koqto ti i dava6.I za6to se sasipva6 zaradi neq ,za6to .. sled vreme 6te razbere6 4e e nqkakva gre6ka koqto si pravil imam predvid tova za 2-ta meseca 4e strada6 .4uiii nikoi ne moje da durji 4ustfata na nqkogo za sebe si ti podtiska6 svoite ,predpolagam se obvinqva6 a ne trqbva .. i az sum bila taka no nakraq vsi4ko stava nqna bezrazli4no nqkak pusto i nqma kakvo dr osven da usuznae6 4e si oburkal 4oveka na koito si podaril 4ustfata si ! haide uspokoi se i vij sveta e pred teb ,ne e bolka za umirane i men me e bolqlo i az sum iskala ne6ta koito gi nqma da se vurnat ,no uvi za tova puk idvat novi po-hubavi a ti s podtiskaneto na 4ustvata si moje da propusne6 nqkoq nova liubov i ne6to po-krasivo ot izjivqnotogledai napred tova e istinata!
Vliubena v usmihnati letni dni,eto me.Slunceto revnuva me i s lu4i ,gali me.Po-stastliva sum ot predi,znae6 li 4e pri4iata pak si tii..TO4NO TII v gore6ti no6ti to4no ti..
mnogo tyjna istoriq taq macka ne te zaslyjava no za sajalenie sarceto ne pita koga si izbira koi da obichapo dobre iztrii vsichko svarzano s neq iztrii email adresa snimki ako imash gi iztrii i se opitai s nqkvo xobi da se zanimavash za da ne mislish za neq opitai se da ne q sreshash za da mojesh da q zabravish.Nai dobre e da izlizash s nekoe drugo momiche to moje da ti pomogne da zabraish tova no e mn trudno.Vreme lekyva vsqka rana no trqbva dosta vreme da mine
![]()
Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli
vie si mislite 4e 2 meseca e zle az sam tai ot 2 godini no ne hlen4a a se nau4ih da si jiveq s tova i ne pokazvam na drugite kolko mi e ma4no za nego....![]()