- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече е късно за нас...
Защо не мога да спра да мисля за това,което изживяхме...За погледа ти,за думите ти,за чувството,което усещах,когато беше край мен..
Бях объркана...не осъзнавах какво имам.Бях наивна-вярвах на всички и всичко...на всички освен на теб,а ти беше единственото истинско нещо в живота ми,в мислите ми,в в душата ми,в умът ми..И досега не проумявам защо...как...Господи,какво съм си мислила...Как съм могла..Не знам!
Искам пак да усещам влюбеният ти поглед с цялото си същество.Искам да усещам ритъма на сърцето ти туптящо в едно с моето.Искам отново да виждам онези греещи очи...А дали не идеализирам?!Дали това,което съм мислила,че си не е само в съзнанието ми?!Може би,защото съжалявам за грешките си...за хилядите допуснати грешки...За всички прошки,които сме си давали един на друг през цялото това време...Може би,защото в теб винаги съм виждала една мечта....Но толкова си патих от наивността си,че не исках да повярвам в единствената истина-в теб...
Ах,ако можех само,ако можех!Ако можех да върна времето и да не допусна тези грешки,сега всичко щеше да е различно!Сега нямаше да се измъчвам...да се разкъсвам...да се мразя,дори!
А всички ми повтарят,че не ме заслужаваш,но не е вярно!Ти много се промени и може би точно това заслужавам...Заслужавам всяка лъжа,всяка лъжлива целувка,всеки грозен поглед.Заслужавам всичко това!
И ето ти отново ме подведе.Подаде ми пъка,а аз като мъченик се вкопчих в своя спасител..Не!Не ме оставяй отново да потъна в тази мъка,в тази река от сълзи...Не и този път!Не бих го понесла...
А дали не преувеличавам?!Но може ли да се преувеличи един влюбен,бял,чист поглед?!Можеш ли да изкривиш тръпката от близостта на любимото същество?!От усещането на ръцете му вплетени в косите ти?!От вкусът на устните му,когато те целува?!...Не!..Няма да мога и аз...Няма да мога да смачкам и да затворя в малка кутийка болката,с която ме съсипваш...мъката,която ми причиняваш..Сълзите,които роня за теб..За теб,моя любов...мое спасение....
П.С.Благодаря от сърце на всички,които загубиха от времето си и прочетоха това!
milichka iskrenno ti suchuvstvam i iskam da ti kaja che i az sum prejivqla neshto podobno i mnogo boli za tova se nadqvam da uspesy s vremeto da zabravish
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
kofti rabota,no vru6tane nezad nqma
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Когато обичаш някого, а той те нарани, те боли не само от факта, че по някакъв начин се е отнесъл зле, но и заради това, че не ти оправдава очакванията. Т.е. разочаровал те е по някакъв начин... Боли те да мислиш лошо за него, затова търсиш да го оправдаеш, приемаш себе си за виновна, само за да не обвиняваш него! Защото ти го обичаш, той е "идеалния", той не може да греши. Не ти се иска да си разрушаваш измислената представа за него, както сама си писала, и затова търсиш грешката себе си. Но... щом си написала това, този човек доста те е наранил.. Погледни на него, както би погледнала на всеки друг мъж, приеми вината му, позволи си да имаш по-реална представа за това как стоят нещата всъщност. А не само да тормозиш себе си и да оправдаваш него. Със сигурност не го заслужава! Освен да носиш своя си товар, това че го обичаш, да помъкнеш и неговия... Чист мазохизъм![]()
Докато мислиш така за него, ще даваш възможност да ти причиняват отново същото.. Отново и отново... Не го позволявай!
Най-добрата защита - усмивката!
мила,много е красиво това,което си написала...сажалявам много за теб и това момче...ама явно е късно за васгоре главата и само напред...времето ще те излекува!
![]()
vremeto lekyva vsi4ki rani osven tezi,ostaveni ot lybovta
Нали знаеш никога не е късно за нищо...по-добре късно отколкото никога...Знаеш ли като ме заряза и аз осъзнах това и мислих като теб,че съм загубила нещо супер ценно и всички ми казваха,че той не ме заслужава,но аз не мислех така...Болакат е голяма,времето болката ще отслабне,но няма да го забравиш...Живпта е гаден...НО може би някаде в бъдещето ти е писано да си с него...може би да...може би не...Никога не губи надежда като мен и не спирай да се бориш за любовта!!!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Благодаря на всички за отделеното време и за мненията.Наистина ми дадохте сили!Най-вероятно сте прави....![]()
![]()
![]()
Да знаеш че за съгаление времето не лекъва винаги ами едно единствено нещо лекува и то е опита да се вдигнеш на крака по най-бързия начин и да мъ покажеш че Ти можеш да живееш и без него!Няма лошо плачи всяка нощо и аз го правя но се държа пред нея и си търси флиртчета това страшно разсеива и обудрява
Успех