- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Molq vi....vsi4ki ot Turnovo pomognete mi!!
Zna4i istoriqta e dulga no az sum ot maluk provincialen grad a priqtelqt mi u4i v Veliko Turnovo!Operiraha go i az iskamd a ida pri nego no neznam kude se namira bolnicata na koq ili4a ili ne6to!spe6no e blagodarq vi predvaritelno![]()
Тия в Търново първо да се справят с върлуващите там канибали, че положението е зле! Във вторник ще ходя да корумвам там, дано не остана без някой крак, или ръка, че аман от канибали.![]()
Левски шампион але але!
Хаха пич луд ли си бе? Кви канибали? Хахаха![]()
Сега мойто момиче дай малко повече инфо, щото са две болници - старата и новата. Предполагам момчето е в новата. Намира се на улица Ниш, най-долу дето се слива с главната (Никола Габровски). Абе ти само стигни до Търново после е лесно. Няма човек, който да не знае къде е болницата, защото е главен ориентир за града. И такси може да хванеш, повече от 2-3 лева няма да ти излезе, откъдето и да пътуваш. Успех![]()
За д-р Марин Маринов говоря. Що, той не е ли канибал? По новините друго говорят. Всички медии изнесоха информация, че е канибал. Така че, момичето да се пази от вълните на канибализъм, залели Велико Търново напоследък.Първоначално написано от Just_One_Girl
![]()
Левски шампион але але!
ето момиче отговори преди мен...и аз предполагам,че е в новата болница...абе питаш щом стигнеш във ВТ и ще се оправиш всеки знае дее болницата...междо другото ти от кой град си ?Първоначално написано от Just_One_Girl
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Уфф air_J вярно, не можах да се сетя що ни изкара канибалиТо докторчето че гламаво не значи, че всички сме така. Много готини хорица си има тука аз да ти кажа
![]()