Здравейте! Бих искал да ви помоля за съвет! Значи почти всеки ден, като пътувам към училище, виждам едно момиче, което се качва някъде от предишна спирка и слиза там, където аз слизалм. На обяд след училище я виждам пак по същия начин. Значи тя идва на спирката и се качваме на един автобус и аз си слизам на мойта спирка, а тя си продължава... Но на връщане я виждам по-рядко, през ден-два. То не че сутрин я виждам всеки ден, но е по-често! Понякога сигурно се разминаваме, като хващаме различни автобуси... Та това момиче нещо много ме привлича! Искам да се запозная с нея! Но не знам как! Ако може да ми дадете някоя идея, ще съм ви много благодарен!!! Проблема е, че на обяд, на връщане почти винаги идва на спирката с компания, само един път съм я виждал сама. Тя после се качва сама на автобуса, а съучениците и(предполагам) се качват на други автобуси... А си мислех на обяд, докато е на спирката нещо, но тя е винаги в компания... А за сутрината в автобуса нищо не ми идва на ум! Благодаря предварително за отговорите ви!