- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много трудно момиче
Значи на село близо до София си харесах 1 момиче! Всички там караме колела и така се запознахме ! Много от приятелите ми я харесваха! В началото ме заговаряше и след тва стана така че ме хареса! Почна да ми пише SMS и така си разкрихме чувствата! ОБАЧЕ като отида там тя всеки път измисля нещо и не можем да се видим само двамата !! Но дойде му времето и се видяхме и почнахме да си говорим и на нея изглеждаше и беше много приятно !После се заговорихме за нас и тъкмо искахме да се целунем и тя се изчерви и избяга ! Сега пак се виждаме ама само ми се усмихва или се гоним итн! Почна да ми клипва замалко на GSM , но нищо не се получава ! Когато я питам защо се държи така с мен не ми отговаря нищо и си тръгва ! ХАРЕСВА ЛИ МЕ???![]()
Pi4 pove4e ot qsno e 4e te haresva.Tova 4e se iz4ervqva, 4e ti pi6e, 4E SI E PRIZNALA 4UVSTVATA i t.n. e pre dostatu4no za da bude6 siguren 4e tq si pada po tebProsto e mn sramejliva.Opitai da govori6 po-obstoino s neq po tozi vupros i predi da zapo4ne6 da govori6, q pomoli tozi put da ne ti bqga i da en se sramuva ot ni6to, 6oto ti opr mn q obi4ka6 i ne moje6 ve4e taka.Popitai q iska li da bude s teb ili ne. Uspeh
![]()
да наистина на колко години сте?!
Oчевидно има някакви чувства. Просто се притеснява. Трябва да я предразположиш иначе нищо няма излезе.
Явно е много стеснителна. Освен да продължаваш с опитите да поговориш с нея друго не мога да те посъветвам.
И според мене съ6то те харесва.О4авадно е 4е те харесва...но е твърде срамежлива.Това озна4ава 4е о6те не е готова.Нз колко време продължава тожа не6то,но явно трябва да мине о6те малко.Прави се сяка6 ни6то не е слу4ило,говорете си,зака4айте се...просто бъди по търпелив.Явно след тази слу4ка с целувката си мисли 4е си мисли6 не6то ло6о за нея и за тожа я е срам да гоори с тебе.Успех!!!
пич,то е ясно че те харесва,ама явно е срамвжлива ...ай и е кофти от това,че е избягала когато едва ли не сте се целунали![]()
Po gore pitahte na kolko godini sme ami na 14 po4ti
A.C.A.B - All cops are bastards
Ами човече щом сте почти на 14,явно е срамежливичка!Трябва да си поговорите и да се целунете...УСПЕХ!Първоначално написано от Sex_master
ee 4e te haresva e qsnuu, 4e e sramejliva su6tuu, ostava ti samo ti da poeme6 iniciqtivata, a ne da q 4aka6... taka 4eeee deistvai [-o< 6e se molq za vas![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Ako ne se lyja, ti be6e pisal takva tema!
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
имал съм такъф случай :P ми тегли и майната ве деба... с мойта не постигнахме нищо освен целувка по устата , без езиктегли и майната
![]()
emi opredeleno te haresva no prosto e baq sramejliva.razberi dali se e celuvala drug put i ot tova li q e sram.razberi dali izob6to nqkoga e bila s mom4e.kaji i 4e ako i e zapruv put 6te q nau4i6 i 6te i pomogne6.budi nejen s neq i i dokaji 4e moje da ti se doveri napulno i za si4ko \/
няма любов