.

Виж резултатите на анкетата: Харесва ли ме тя???

Гласували
46. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да , но не си показва чувствата

6 13,04%
  • Срамежлива е

35 76,09%
  • ТРУДНО МОМИЧЕ НО ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ НЕЩО СЛЕД ВРЕМЕ

3 6,52%
  • Може би вече НЕ !!

2 4,35%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Много трудно момиче

Значи на село близо до София си харесах 1 момиче! Всички там караме колела и така се запознахме ! Много от приятелите ми я харесваха! В началото ме заговаряше и след тва стана така че ме хареса! Почна да ми пише SMS и така си разкрихме чувствата! ОБАЧЕ като отида там тя всеки път измисля нещо и не можем да се видим само двамата !! Но дойде му времето и се видяхме и почнахме да си говорим и на нея изглеждаше и беше много приятно !После се заговорихме за нас и тъкмо искахме да се целунем и тя се изчерви и избяга ! Сега пак се виждаме ама само ми се усмихва или се гоним итн! Почна да ми клипва замалко на GSM , но нищо не се получава ! Когато я питам защо се държи така с мен не ми отговаря нищо и си тръгва ! ХАРЕСВА ЛИ МЕ???

Pi4 pove4e ot qsno e 4e te haresva.Tova 4e se iz4ervqva, 4e ti pi6e, 4E SI E PRIZNALA 4UVSTVATA i t.n. e pre dostatu4no za da bude6 siguren 4e tq si pada po teb Prosto e mn sramejliva.Opitai da govori6 po-obstoino s neq po tozi vupros i predi da zapo4ne6 da govori6, q pomoli tozi put da ne ti bqga i da en se sramuva ot ni6to, 6oto ti opr mn q obi4ka6 i ne moje6 ve4e taka.Popitai q iska li da bude s teb ili ne. Uspeh
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Голям фен
    Не споменаваш на колко години сте. Предполагам просто не е готова за неща наречени "любовни авантюри" и е много стеснителна

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    да наистина на колко години сте?!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    харесва те и определено е доста срамежлива.. поговори си с нея за това и я успокой..кажи и че няма от какво да се притеснява пред теб
    а на колко сте.. предполагам 13 14 15 макс?
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Az sa6to sam na mnenie 4e te haresva, za6toto ako ne te izpitva6e ne6to kam teb nqma6e da ti pi6e, da ti klipva, da se iz4ervqva...ot vsi4ko tova si li4i, 4e tq izpitva ne6to kam teb

Град
    nqkade v galaktikata
    az sa6to si mislq 4e te haresva.oba4e ili e dosta sramejliva ili prosto do sega si e nqmala priqtel ili prostoo e stisnitelna po tva otno6enie.stiskam palci....uspeh s maceto \/
    Ima Div Sex,Lezbo Sex,Gu6ka6t Sex,Lud Sex,Cunka6t Sex,Nejen Sex.......No Za Hora Kato Teb NIKAKAV SEXX!!!!!

Oчевидно има някакви чувства. Просто се притеснява. Трябва да я предразположиш иначе нищо няма излезе.

Явно е много стеснителна. Освен да продължаваш с опитите да поговориш с нея друго не мога да те посъветвам.

Супер фен
    И според мене съ6то те харесва.О4авадно е 4е те харесва...но е твърде срамежлива.Това озна4ава 4е о6те не е готова.Нз колко време продължава тожа не6то,но явно трябва да мине о6те малко.Прави се сяка6 ни6то не е слу4ило,говорете си,зака4айте се...просто бъди по търпелив.Явно след тази слу4ка с целувката си мисли 4е си мисли6 не6то ло6о за нея и за тожа я е срам да гоори с тебе.Успех!!!

пич,то е ясно че те харесва,ама явно е срамвжлива ...ай и е кофти от това,че е избягала когато едва ли не сте се целунали

Po gore pitahte na kolko godini sme ami na 14 po4ti
    A.C.A.B - All cops are bastards

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Sex_master
    Po gore pitahte na kolko godini sme ami na 14 po4ti
    Ами човече щом сте почти на 14,явно е срамежливичка!Трябва да си поговорите и да се целунете...УСПЕХ!

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    ee 4e te haresva e qsnuu, 4e e sramejliva su6tuu, ostava ti samo ti da poeme6 iniciqtivata, a ne da q 4aka6... taka 4eeee deistvai [-o< 6e se molq za vas
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Ako ne se lyja, ti be6e pisal takva tema!

Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...

имал съм такъф случай :P ми тегли и майната ве деба... с мойта не постигнахме нищо освен целувка по устата , без език тегли и майната

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    emi opredeleno te haresva no prosto e baq sramejliva.razberi dali se e celuvala drug put i ot tova li q e sram.razberi dali izob6to nqkoga e bila s mom4e.kaji i 4e ako i e zapruv put 6te q nau4i6 i 6te i pomogne6.budi nejen s neq i i dokaji 4e moje da ti se doveri napulno i za si4ko \/
    няма любов

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ucTuHcKa
    Явно е много стеснителна. Освен да продължаваш с опитите да поговориш с нея друго не мога да те посъветвам.
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си