Цитирай Първоначално написано от Roxy
Цитирай Първоначално написано от Wife^of^goD
Здравейте всички проблемът ми е следният: с приятеля ми от доста време правим секс аз съм на 15 а той на 18 много си се обичаме и ни ес упер яко като сме заедно,но досега аз не съм получавала оргазъм при секс а той само 2 пъти а сме го правили над 20 пъти всеки път нещо става.И двамата си бяхем първите и още сме.Незнам къде грешим, но и аз много бързо изсъхвам... помогнете ми моля ви защото вече не занм какво да направя
напълно нормално ти да не свършваш.някой кат ми каже че всеки път свършвала и напраоо..бахти простотията.все пак не е имала достатъчно сексуален опит за да знае дали наистина свършва...пък и е доказано че удовлетворението от секса започва да се достига след 20 години
....секса преди 20години си е просто потене, това ли искаш да кажеш Проблема според мен тук, е психически! Но не изключвам момента, някой от вас да не прави каквото трябва, не че е сложно, но бързото изсъхване, е вследствие на неправилна нагласа на съзнанието, или просто еднообразие в сексуален аспект но ти си още мъничка, едва ли ще му е лесно на приятеля ти да те задоволи, щом е неопитен, макар по-младите да са по-лесни в тази част, пробвайте с орална любов....съмнява ме да не сте пробвали, но ако е така....давайте