.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: oburkana sym

oburkana sym

абе 4естно да си кажа нямам кои знае какаv problem no prosto iskiam da se dopitm i do vas poneje se chuvstvam super oburkana ....
    veche mi pisna ot ''liubov'' razocharovah se mnogog vednyj i moje da se kaje che sega me e strah pak da se otdam na qko chuvstvo ... abe to uj me e strah ama pak se butam v shamarite i pak sym s gadje ... a pak sym leko glupavichka i mai pochvam hlutvam .... to mi pisna vse as da buda naranqva .... i kakvo sega pak sym..... i kakvo da pravq... mi nqmam si na ideq?! eto sega si iama priqtel ama prochetoh v e-maila mu che vse oshte si pishe s bivshata mu priqtelka daje sa bili obsujdali i lichniqt ni jivot..... wow spored men tova ne e normalnu ... a i osuznah che e kazval absolutno sushtite neshta i na neq kakto sega na men kazva ....... a pak as si vaobrazqvah che sym edinstvenata ... wow ......i sega kakvo da ostana li s negu zashtoto toi vsusnost nishtu ne mi e napravil.... ili pyk prosto da zareja vsichki liubovni vruzi za izvestnu vreme i a se otdam na dietite si.....
    [/code]

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Мое мнение - зарежи го.
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

намери си друг ... и никакви диети

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Вътьо
    Мое мнение - зарежи го.
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Otnosno dietite, nqma lo6o stiga da ne prekalqva6.V smis te sa polezni do edno vreme a otnosno mom4eto...mojebi tova momi4e-biv6ata mu e mn dobra fr, 6oto ina4e qnma lgika da spodelq takiva ne6ta s neq.A za milite dumi koito e govorel na neq, a sega govori na teb, mojebi tova mu e re4nika i za takava glupost ne moje6 da mu se surdi6.Mila, vij sa hubavo e da si vluben, hubavo e i da strada6 ot lubovta, po-gadno e kogato ne obi4a6 i nqma za koi da strada6, ili pone az taka go 4uvstvam.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Голям фен
    Zareji go ! Moje bi oshtei ma chustva kam bivshata si i shte e mnogo po dobre da ti tragnesh ti,predi da si se privarzala ot kolkoto ,toi da te ostavi kogato si ludo vlubena
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Повече от фен
    Град
    Mars
    и аз съм на мнение че трябва да го зарежеш.а колкото до страха да се влюбиш отново....и аз съм така чувствам че имам нужда да обичам обаче ме е страх от разочарованието накрая.зарежи го тоя и си намери някой който ще те оцени истински.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

ako ne si prekaleno hlatnala 6te ti bade lesno da go zareje6 kakto vs kazvat,ama ako ima6 po-seriozni 4uvstva znai 4e horata si imat opredelen stil na govorene i tva 4e govori s teb kakto s biv6ata si ne tr te trevoji.a za dietite NE PREKALQVAI

6tom e kazval su6tite ne6ta na teb kakvito i na biv6ata si,izliza 4e toi te luje.puk i fakta 4e obsujda va6iq li4en jivot s neq ne6to zareji go

Голям фен
    Хора не се ли научихте да не четете личната кореспонденция на приятелите си!!! За какво да го зарязваш? Да те е обидил с нещо? Да се е държал грубо? Да те те удрял? Да те е пренебрегвал? Ами докато се рожиш в личните му вещи ще се и съмняваш в него. Ревността убива всяка връзка - продължавай в същия дух.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

o q go zareji toq za kav se misli 4e e taka moe da te vrutka kusai kusai i ne se 4ydi 6ot taka 6e my suzdade6 izluzii 4e s 1 6trakvane na prustite si moje da te vladee...az li4no mn gi mraza takiva ne6tasni kyrvari det si mislqt 4e mogat da imat po 2 i pove4e na vednuj

Повече от фен
    zareji go i se postarai da bude6 po tvurda a ne tolkova meku6ava,kakto se opi6va6.Uspeh mili4ka
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ами най-добре е да поговориш с него,защото мисля,че още има чувства към бившата си приятелка...ако е така по-добре го зарежи.Може би нищо не ти е казал до сега,за да не те нарани,обаче си личи,че има нещо... А що се отнася до диетите ако мислиш,че имаш нужда добре,но не прекалявай
    Ами успех
    f@nt@zi@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си