Predi vreme sre6tah edno mom4e.Edin moi pr me zapozna s o6te nqkolko mom4eta i vuprosnoto mom4e-Viki.Taka stanah mn dobra fr s vs osobeno s Viki Oba4e posle zapo4nah da proqvqvam interes kum nego.No toi...ima6e si gadje.Kum men se durje6e mn milo za vs si govorehme i zob6to obru6ta6e mi mn vnim.I az na nego mu pokazah po edin ili drug na4in 4e si padam po nego i toi na men(moje da se kaje).Sled tova toi zarqza gadjeto si, ne mi kaza 4e e zaradi men, a prosto si izmisli ne6to.Sled tova dulgo bqhme na polojenie-prosto fr.Postepenno namecite i zaka4kite se uveli4eha, dokato edin den ne6to se bazikahme s piqtelite mi i az bez da iskam se izpusnah i...toi ve4e be6e siguren.Po-kusno pres su6tiq den toi mi kaza 4e i toi izpitva su6tite 4uvstva kum men i az se raztupih I taka vs se polu4i, a i sled tova mi kaza 4e e skusal s gadjeto si zaradi men Ta moq suvet e da napravi6 su6toto, koeto i az napravih.Pravi i nameci zaka4ai se s neq, pravi i komplimenti i t.n.Sled tova ve4e vij dali tq 6te ti otvurne i ako go napravi pogovori s neq.Kaji i 4e durji6 na neq ne samo kato na fr a i ima ne6to pove4e...vlubil si se v neq.I tam i razkaji kolko e hubava v tvoito suznanie ili ne6to takova, ama da ima komplimenti i mili dumi zaduljitelno I to tuka 6e mu doide kraq, ako tq izpitva ne6to kum teb 6e ti go kaje, ili 6e ti go pokaje, ot akde da zne 4ovek I taka vs 6e se podredei, a a v drugiq variant, ako ti akje 4e si iska onova drugoto mom4e, nqma da se tormozi6, prosto en e poslednata i tolkova.Uspeh