- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakvo da napravq.............
kakvo da napravq kato sam debela??
ne mnogo debela,nooo
k'vo da napravq za da me xaresvat mom4etata
ima edno momi4e ot moq klas koeto vsi4ki q xaresvat
kakvo da napravq za da me xaresvat i mene ?
PLS pomognete mi.........![]()
jivota mi stava naprazen![]()
Ми отслабниИ не се притеснявай и тебе ще те харесат
![]()
Спортувай
Ужас нищо неможеш да направиш каквото стане стане.
Ami trqbva da si s po golqmo samo4uvstvie i da se otlichavash ot drugite momi4eta i togava 6te te zabelejat, pone pri mene e taka ,nqmam perfektno tqlo (trqbva da smukna nqkolko kilca), no za smetka na tova imam samo4yvstvie i smqtam 4e tova e edna ot pri4inite da me zabelqzvat.A tova za dietite i sporta e qsno.Yspeh
Ами бъди просто себе си.. всичко ще дойде с времето си и аз бях пълничък повярвай ми , но това не беше толкова голяма болка ако имаш стимул ще постигнеш всичко.... успех
Ne ObIcHaM SyL3Ite, n0 pLacHa 3a tEb! Ne ObIcHaM Da Piq, No pIQ 3a teB! Ne ObIcHaM Da jIvEq, n0 JiVeQ 3a tEb! {p}{P}{p}
mIRC: ^M^o^H^a^X^
Щом имаш комплекс от килограмите си - постарай се да отслабнеш. Има си цял раздел "Козметика и диети". Спортувай, спазвай някакъв режим. Когато се пребориш с комплекса си, самочувствието ще дойде, а с него и гаджета.
всеки си има своя чар, а ти не трябва да се комплексираш!
бъди себе си пои най-добрия начин![]()
"Целувка за лека нощ"
awe verno bydi sebe si...tva kato cqlo e nai-dobroto,ama povqrvaite taka ne i pomagame osobenno
milichka moje da se kaje,che sam bila v tvoqta poziciq i super mn vreme si mislih,che e zaradi nqkolkoto kg v plius,otslabnah malko i v momenta moga da kaja,che se radvam na dobyr interes ot strana na momchetata okolo men....taka che otslabni mynichko i posle vs shte e nared,pri men pone neshtata se opraviha taka,aide uspeh milichka :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Be y0u & Love yOurseLf![]()
![]()
abe hora razberete 4e s visoko samo4uvstvie i budi sebe si i haresvai se NE SE OTSLABVA!i 1gr. nqma da otslabne6 ako ne namali6 kiflite i tam kvot qde6!!!sportuvai,ti4ai,hodi na fitnes,ne izpolzvai asansiora,karai kolelo.ama ako 6e se tru6ka6 4e ne te haresvat moje i po-debela da stane6! a ina4e ti pak moje da si ima6 samo4uvstvie!aide uspeh
ima ne6to po vajno ot tqloto i tova e 4ara mnogo po vajno e daima6 4ar i da si estestvena i az sam leko palni4ka i nikoga ne sam ostavala bez ohajiori
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)