.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Guest

когато родителите решават кой да ти е приятел...

В училище нямаме първите 2 часа и исках да изляза навънка с една моя приятелка от класа. Ама майка ми ми забрани. Каза, че не иска да сме приятелки с нея и никъде няма да ходя с нея. Защо прави така? Понеже не харесва приятелката ми и ми забранява да се ввиждам с нея. Много обичам мама, но в такива моменти направо я ненавиждам....

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Спокойно, като е само една няма за какво да се притесняваш И мойта мама така не ми харесваше приятелите (ама нито един) известно време не ме пускаше да излизам и ми излизаше с номера: "Смени си приятелите и пак ще си говорим." На няколко пъти и обясних, че няма да успее да ме откъсне от тях и притръпна. Пък и не виждам кво лошо има, на фона на всички останали нашта компанийка сме си добри деца...
    Та така де.. почти няма родители, които да харесват приятелите на децата си. Спокойно, ще свикне. Успех!

Поговори с нея,обясни и че не може тя да ти избира приятелите.Кажи и че дори и да не я харесва ти си си си я избрала за фр и намираш за добре да излизаш с нея.Попитай я дали нейните родители са и избирали приятелите и защо прави така.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    понякога родителите са прави друг път - не, поговори с майка си и намерете решение
    "Целувка за лека нощ"

Повече от фен
    mi pogovori s neq i signete do nqkuv konsensus,nqma smislu da sporite- i dvete ne pe4enite po toq na4in
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Guest
    често съм говорила с майка на тая тема. Но тя си остава непоколебима и постоянно се опитва да ме настрои срещу приятелката ми. Ест., че не може... нз какво да правя

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    понякога родителите са прави друг път - не, поговори с майка си и намерете решение
    Съгласен съм с това мнение.

Да уе и аз съм така. Все едно майка е мене, иска да решава кфи дрехи ще си купувам, с кой ще съм фр ..
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

emi kazva6 i 4e izlzia6 s dr i tva e we ! kvo e tva da ti kazva s koi 6e izliza6 ... abe are molq ti se |-(
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

emi kazva6 i 4e izlzia6 s dr i tva e we ! kvo e tva da ti kazva s koi 6e izliza6 ... abe are molq ti se |-(
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от missito_
    Поговори с нея,обясни и че не може тя да ти избира приятелите.Кажи и че дори и да не я харесва ти си си си я избрала за фр и намираш за добре да излизаш с нея.Попитай я дали нейните родители са и избирали приятелите и защо прави така.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Кажи на майка ти че приятелите ти не са дрехи-не може да излезете и да ги избирате коя е подходяща и коя не.А и освен това майка ти няма да е до теб цял живот че да ти казва кое е правилно кое не кой е подходящ и кой не.

И на мене ми се е случвало да ми каже "не ме кефи тва момиче не движи с нея" .. Ам не ми забранява да излизам .. Ем все пак мисли за твоето добро
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    И аз много се дразнех на моята.. Оказа се права в интерес на истината.. За всички хора, за които ме предупреди не беше сгрешила ... Затова и вече си имам едно наум като тя ми каже нещо за някой

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Перник
    По добре слушай родителите си.Те знаят кой може да ти е добър приятел.Защото повечето родители не ги интересува какви са приятелите на децата им и след време тези деца пропадат или стават наркомани.За това подбирай добре приятелите си!
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от UFOs
    По добре слушай родителите си.Те знаят кой може да ти е добър приятел.Защото повечето родители не ги интересува какви са приятелите на децата им и след време тези деца пропадат или стават наркомани.За това подбирай добре приятелите си!
    e dobre nali momi4eto e po cql den s priqtelkata si a ne maika i .tui 4e maika i otkude znae koe e nai dobre i koq priqtelka kakva e?ai stiga glyposti misleli nai dobroto roditelite da mislqt go ,no v toq sly4ai neznaqt koe e.avtorkata predpolagam ne nosi harakteristiki na priqtelite si v djoba i maiak i da opredelq koq e dobra i koq ne

Град
    In the middle of Nowhere
    Майка не ми е забранява да излизам с някои,казвала ми е не го/ч харесвам по-добре недей и до там...В повечето случай е права...След време се оказва,че този мои "приятел" е пълен изпадняк и по-добре да не се събирам с него,но аз сама си стигам до този извод..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    e dobre nali momi4eto e po cql den s priqtelkata si a ne maika i .tui 4e maika i otkude znae koe e nai dobre i koq priqtelka kakva e?ai stiga glyposti misleli nai dobroto roditelite da mislqt go ,no v toq sly4ai neznaqt koe e.avtorkata predpolagam ne nosi harakteristiki na priqtelite si v djoba i maiak i da opredelq koq e dobra i koq ne
    Не е нужно да си по цял ден с човек,за да ти е ясно какъв е.
    Можеш да го определиш по дрехите и ...абсолютно всичко..от едно 'здрасти' дори. може да ти стане ясно..особено за някво момиче
    майка й знае кое е по-добре за нея
    като малка и аз се сърдех,но сега осъзнавам,че са прави

зле си братленце.......... или пропадат или стават наркомани е тва несе определя главно от приятелите....брат
    I LOVE YOU MARY JANE!!!

Град
    Перник
    Имах в предвид,че може да излизаш с някакъв приятел и майка ти да ти каже: "не излизай с него не го харесвам".След време поне в повечето случаи въпросните нехаресвани приятели от майката пропадат.Или се пропиват,или почват дрогата,или стават простаци.
    Родителите имат голям опит и знаят кое е най добре за теб (обръщам се конкретно към автора на темата)

Ми малко на бебешки работи ми намирисва Смисъл не е хубаво да сте такива мамини дечица ... Щом на тебе ти е кеф да си прителлка с нея не слушай мама какво ти говори . Конкретно за тоя случай разбира се
    phah

Град
    Перник
    Какво му е бебешкото?А ако баба ти каже да не излизаш с тоя и оня бабешко ли ще стане?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си