Цитирай Първоначално написано от alfara
Да, тренирам. Почти всеки ден, но по някой път пропускам. Обаче не блъскам много-гледам да не се претоварвам. А яденето и на мен много ми се струва странно. Ям си по 4-5 пъти на ден и не малко. Сутрин по един банан после в училище я кроасан я некъв сандвич; на обяд в къщи неква манджа или чорба с 2 филии хляб; следобед филия с лютеница/салам/нещо друго; за вечеря квото намеря. По принцип много не си падам по месото и почи не ям. Иначе ям свинско/пилешко/телешко и тн. Не наддавам почти никви кг. а сам във височина. А и съм спортен тип, не лежа цял ден на кревата или не седя пред компютъра. Може би от това не успявам да вдигна кг. Кажи ми какво да ям за да натрупам маса за развиване.
ПП Мерси много за отзивчивостта ти
Ъъъ, братле туй ако му викаш ядене. Това го изяждам на половин закуска. Аз примерно преди закуска ям много плодове, след това за закуска 2 филии с шунка, 6 цели яйца, 1 кисело мляко и 2 банана. След 3 часа пак 2 филии хляб с шунка и 100гр сирене и половин литър мляко. После преди обяд праскам 1 протеин и 1 кисело мляко. Обядвам обилно с 300гр месо, ориз/картофи и зеленчуци и т.н... На всяко ядене пия по литър вода, тоест 7-8минимум.
Така се качва, то твойто е нищо.
Значи ако ти се спазва строг хранителен режим ще ти напиша, иначе може да спазваш само някои съвети, с които ще постигнеш желаната маса.
1. Пий мляко, 1 литър на ден ако можеш е перфектно.
2. Яж кисело мляко 2-3 кофички
3. Яж много хляб
4. Пий много вода /5-6литра на ден/
5. Протеин пий веднага след хранене
6. Тренирай тежко и бързо/максимум час в залата/
7. Избягвай всякакви странични физически дейности./ако те канят да играеш футбол стой на врата /
Сега месото, хляба, картофите, ориза, рибата, яйцата и млякото са ти основни неща в диетата. Наблягай на тях. Яж пожелание колкото искаш зеленчуци и плодове, последните само на гладно и предимно сутрин. С плодове не се увличай, защото бързо засищат, а не са особено хранителни.
Последен съвет, не си мисли, че като си сит си си набавил всичко необходимо и няма нужда да ядеш повече. Тъпчи се яко.