Цитирай Първоначално написано от Momchence
Цитирай Първоначално написано от Chiana
Просто, както менструацията, така и овулацията могат да бъдат изместени поради настинка и т.н. и да се получат аномалии и нередовности, затова винаги трябва да използвате предпазни мерки.
Ок би ли ми обяснила щото аз съм тъп явно. Да кажем че съвпадат...първо едва ли тогава е най-благоприятната среда за живота на сперматозоидите. Второ...да кажем че яйцеклетката се опложда....къде и как по точно ще се вгнезди по време на ментруация когато на всички ни е известно какво става тогава....и за третото не съм сигурен но при един нормален процес след овулация, лигавицата на матката надебелява и там още някфи важни работи в очакване на евентуално олпдената яйцеклетка...как става тоя номер по време, преди и след менцтруацията като преди менструация е готова за "илющване" по време на ментръация се "лющи" а след менструация е чистак нова и обновена? Някак си не ми изглежда толкова просто...

Сички почнаха много злобно да разтягат живота на сперматозоиди и айцеклетка.....2-3 дни 3-5 дни 5-7 , айде само не се изхвърляйте а?
Възможно е, защото загнездването на зиготата (оплодената яйцеклетка) става няколко дни след оплождането, през което време лигавицата на матката има достатъчно време да се подготви. Хубаво си чел, но почети още малко. Възможно е да се забременее, ако е имало полов контакт през време на менструацията, запомнете го това.