- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Влюбен съм в братовчедка си
Здравейте!
Ето проблема ми:
Влюбих се с в едно момиче, никога не сам изпитвал такива чувства.
Тя е прекрасна. Тя е забвна, красива, тя е всичко което искам , тя е. Няма си приятел.
До тук всичко е супер.
Като четете това сигурно се чудите какъв ми е проблема. Щом съм
би трябвало да и разкрия чувствата си .
Точно това мислех да направя, но се оказа че сме роднини по-точно братовчеди![]()
![]()
. [-o< се да не е истина,
но реалноста е такава.
Толкова съм объркан!!! От 2 дни не мога да се наспя.
Не знам какво да направя. Да пренебрегна чувствата, това ми се струва невъзмовно!
Моля ви поставе те се на моето място и ми помогнете с адекватен съвет!!! [-o<[-o<[-o<
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
какви братовчеди сте?
т.е 1ви,2ри или по-далечни?
ако сте 1ви или 2ри е кофти и ... некво на твое място просто не бих са занимавала с нея..
но ако сте по-далечни.. еми... ако чувствата ти са толкова силни..
а и ще сте само гаджета, няма да се жените,я![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
според мен трябва да пренебрегнеш чувствата си защото може двамата да се саберете но дали близките ви ще одобряват това.незнам кви точно са ви отношенията но мисля че не трябва да се занимаваш с нея.все пак има много момичета и сам сигурна че ще си намериш някоя която не ти е роднина.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Брат чука сестра си за първи път, тя го изнудва да правят секс, оня я ревнува от гаджето й...
Споко, има по-тежки случаи от твоя. Ама те съветвам да се откажеш от нея и да си намериш някоя не-кръвна роднина, за твое добро е, или поне ако тръгнете, то постарай се поне да не преспиваш с нея... Макар че аз бих се отвратила дори и от целувка със седмия ми братовчед например.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
2-ри братовчеди сме.
Да наистина има по тежки случаи.
Хубавото е ,че го споделих.
Нали знаете споделена болка половин болка.
batka spoko be ako si na 10 ne e problem i az na tiq godini haresvah vsi4ko koeto murda puk kamoli kakite si(smisul bratov4edkite si) A ina4e skoro se zapoznah s edna moq rodnina e Bog mi e svidetel 4e sum mu sum znael 4e mi e takava v posledstvie razbrah,ta tolkova sum i se to4il 4e ne e istina.Tui 4e spoko ama po-huu si nameri nqkoq po-dale4na 4e tva ne emnoo oferta :P
Сещам се,имаше подобна тема за един със същия "проблем",даже са сещам,че беше "футболист"![]()
.Ако не та мързи намери темата и виж за какво става въпрос
mnz pichaga polojenieto ti ne e mn qko po-dobre ne se zanimavai ne mn na oferta tarsi si nqkoq druga![]()
Batka ako horato okolo tebe (sm priatelite) ti znaiat 4e ti e brat4edka nali se se6ta6 kak 6e po4bat da govoriat za tebe kato razberat 4e si trugnal s rodnina
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
хахаха,абе то и на мен ми се иска да хвана братчетка си и да й го....
Mi...zavisi.Ako ne ti e 1 ili 2 bratov4edka, problem nqma.I si preceni spored obstoqtelstvata, no mislq 4e 6tom ste razbrali istinata tolkova kusno, roditelite vi ne sa tolkova blizki, puk i ako ti e dale4na brotov4edka, rodninskata vruzka se gubi.Preceni si, ako ti e blizka kato roda, ne se zanimavai, no ina4e za6to ne![]()
боли те фара само найстина да не сте първи братовчеди ,че гадно звучи нататък можеш и да си я чукаш ,но не е добре да се жените хехе.
Имам приятели, които ходиха около 2 години, а бяха 2-ри или 3-ти братовчеди... Не мисля, че е кой знае какво ако тръгнеш с нея, стига тя да го иска. Както казаха другите - все пак няма да се жените.
I`m trying to make your dreams come true...
ako tie 1,2 ili 3 batov4edko zabravi za neq,6toto tova ne emn normalno
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
еми...Не, не мисля че биха се получили нещата. По-добре я забрави.
П.П. Аз май попаднах в подобна ситуация с някакъв мой братовчед, с който се запознах на семейно събиране...така де, той май ме хареса. Твърдо против....забрави я
Кратко, точно и ясно!Първоначално написано от FikyScHetOo
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
nemoga da razbera pak zakvo da q zabravq...kvo kat sa bratov4edi tqxnite 6te im kajat se edno ne6to....nqma nikav smisal te ako i dvamata se xaresvati rabotata e gotova...aide pi4 v ataka
i az ne moga da razbera zakvo da q zabravq?Първоначално написано от j0r0_fear
ne znam kak biha reagirali na6ite ako izpadna v tazi situaciq?
ama dori i hipoteti4no ne bih gi popital ,a pyk za6to da ne gi popitam
99% nqma da posmeq![]()
I vupreki vs, e jelatelno da ne ti e purva bratov4edka![]()
![]()
Аз мисля че само само ако сте 1-ви или 2-ри се бърка нали не сте от едно семейство ( то оставаше и в сестраси да се влюбипПървоначално написано от Анонимко
) ам важното е любов да има така че ..... дори и да сте 1-ви ами кво ... никога не е късно за нещо щуро защо да не си разнообразиш малко животеца
)
За мен не е допустимо, никак дажеПървоначално написано от Анонимко
ABE NAE6 LI KVO TI SI KUKU DA SE VLUBI6 V BRAT4ETKA SI PRITVA TI E 2-RA(NE SE OBIJDAI)AMA E MN TAPO.VSE EDNO DA SE VLUBQ V BRAT MI EBASI MAIKATANEDEI
AIDE USPEH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()