Цитирай Първоначално написано от milanistkata
Хора отчаяна съм ,с моя приятел сме да път да се разделим да не кажа че вече сме се разделили виждам че е влюбен в мен ,а и аз сам в него,но го излъгах за някои важни неща които станаха напоследак в нашата вразка добронамерено!Как да му докажа че сам се променила,да му обясня че ако ми даде последен шанс няма да се издъня!Помагаите много ми е изле !Благодаря ви предварително...

П.П.Имайте напредвид че ми даваше много шансове ,но сега искам да ми даде един последен опит за да му докажа че се промених наистина
мила,това все едно аз го пиша ..и при нас беше така до преди 1 седмица ама той ми даде последен шанс и аз го оправдавам вече,мисля че и той видя ,че съм се променила...
"Едва когато загубиш нещо,разбираш колко много го обичаш и цениш"...това става въпрос и за вас...знам как се чувстваш...
значи трябва да му покажеш че си се променила(ако искаш драсни едно ЛС,за да ми кажеш какви са тези вжни неща,за да се опитам да ти помогна повече),накарай го да го повярва ,да го почувства!понеже незнам кои са тези важни неща,за които си го лъгала не мога да ти помогна много...напиши едно ЛС както казах по-горе,може повече да ти помогна,ако не,ще пробвам от това,което знам,ама не се сещам нищо за сега...