- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изпит по английски език
o pls nqkoi da mi gi prati i na men mooolqq
charlotte.girl@abv.bg [-o< [-o<
ако може и на мене borisa@abv.bg ужаст след 13 дена е изпита..
ako moje i na pls si_moni@abv.bg![]()
![]()
Trea i az nai-nakraq da po4na da u4a za toq izpit,6tot nablijavaaaaaaaa.
еми изпита свърши...
ox...вярно темичката е стара ама ако някой има тестове моля пратете ми ги на karina_ch@abv.bg
PLS много ще съм му благодарна [-o< !
ако някой може бързо да ми прати изпита по АЕ за 8 клас от 2006 година моля да го направи до 5 часа.Много е спешно ...... Моляяяяяяя помогнете!! E-mail-a ми е likanush@mail.bg или може още likanush1@abv.bgМоля ви много и благодаря предварително
е хора изпита мина .... и искам да попитам дали някой има отговорите и плс ако някой ги има или знае линка да ми пише на skype:harmaqni_greindjar мерси предварително
И мен ме интересува.Ако някой ги има,нека ги сподели и с менskype: ofk_sliven_n2 ,но да пише,че става за това дума като ми дава оторизация.Благодаря предварително!
moq beshe po zle po frenski koito mn mraza![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Здравейте.Знам,че е минала почти цяла година,но дали някой случайно има изпитите от миналите години по Английски език,че тая година ме чака изпит и ще ми бъде в голяма помощ ако мерна старите
Та ако някой случайно ги има ще съм му благодарна да ми ги прати ето мейла ми Drakontka@abv.bg Предварително тенкс,ако някой си направи труда
![]()