.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    o pls nqkoi da mi gi prati i na men mooolqq

charlotte.girl@abv.bg [-o< [-o<

Guest
    ако може и на мене borisa@abv.bg ужаст след 13 дена е изпита..

si_moni
    Guest

izpit po angl.

ako moje i na pls si_moni@abv.bg Trea i az nai-nakraq da po4na da u4a za toq izpit,6tot nablijavaaaaaaaa.

еми изпита свърши...

Guest
    ox...вярно темичката е стара ама ако някой има тестове моля пратете ми ги на karina_ch@abv.bg

PLS много ще съм му благодарна [-o< !

ако някой може бързо да ми прати изпита по АЕ за 8 клас от 2006 година моля да го направи до 5 часа.Много е спешно ...... Моляяяяяяя помогнете!! E-mail-a ми е likanush@mail.bg или може още likanush1@abv.bg Моля ви много и благодаря предварително

Guest
    е хора изпита мина .... и искам да попитам дали някой има отговорите и плс ако някой ги има или знае линка да ми пише на skype:harmaqni_greindjar мерси предварително

Guest
    И мен ме интересува.Ако някой ги има,нека ги сподели и с мен skype: ofk_sliven_n2 ,но да пише,че става за това дума като ми дава оторизация.Благодаря предварително!

Голям фен
    Град
    София
    moq beshe po zle po frenski koito mn mraza
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Здравейте .Знам,че е минала почти цяла година,но дали някой случайно има изпитите от миналите години по Английски език,че тая година ме чака изпит и ще ми бъде в голяма помощ ако мерна старите Та ако някой случайно ги има ще съм му благодарна да ми ги прати ето мейла ми Drakontka@abv.bg Предварително тенкс,ако някой си направи труда

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си