- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Две скарани приятелки...
Така...Значи имам една мн добра приятелка,но мн често се караме за глупости...И тая седмица във вторник пак се скарахме,пак за тъпотия. Обаче мене вече три години ми е писнало да се караме за простотии и когато тя се опита да се извини,аз не че отказах,ами по-скоро се направих на ударена.Опитах се да й обясня,че три години ме е наранила много и че й се сърдя за това.Тя ми се разсърди още повече и изопачи думите ми като разправя на другите,че й съм се сърдела за 3 години назад.Вече 3-4 дена не си говорим,преди седяхме в даскало на един чин,а сега сядаме поотделно и отгоре на всичко тя почна и да ме обижда...Държим се супер студено.Кажете ми какво да правя,как да се сдобрим(това ни е последна година заедно,защото сме 7 клас и ще кандидатстваме, а аз искам да продължавам да си поддържам добри отношения с всички от класа). Знам,че и двете сме си виновни,и двете сме гадни характерчета
.Просто дайте ми някакви съвети,моля ви...
Ами седнете,поговорете си,разберете си и си изяснете всичко,за което сте се карали,извинете си се и всичко е ок!
Еми да....какво му е толкова сложнотоПървоначално написано от a_curious_girl
![]()
Според мен щом се крате, значи все пак държите една на друга! Е естесвено зависи за какво се карате де... Мисля , че не е права да говори на другите за вашето приятелство, защото това засяга само теб и нея. НЕ и околните.Смятам, че е много добра идеята да седнете някъде само тя и ти и да поговорите мнооого хубаво. Ще се поскарате, може да се нараните, но поне ще изясните нещата! Кажи й , че не ти е приятно да се връщате към неща , които вече са минали. Кажи и , че държиш на нея ( Стига наистина да е така ). Според мен няма смисъл да си усложняваш живота в излишни разправии!като разправя на другите,че й съм се сърдела за 3 години назад
Живота е игра... просто научи правилата!
don't click this link...
е ти пък мнгого грубичко си и го казала...ами как..просто постепенно се опитвай да изгладиш нещата.друг начин няма или поне аз не виждам![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
tova sa detski raboti da se obijdate,nai-dobre sednete i si pogovorete
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Първоначално написано от Lorein
Еми ноу офенс,ама май кат си напраа изводите излиза,че сички путки са гадни характерчета.Що така ве?А що не каза за кво сте се скарали?
![]()
male kva izceopka si napraila estestveno 4e 6te zasegne6 momi4eto tova e bilo golqma gre6ka ot tvoq strana no vse pk se izvini na priqtelkata si i se opitai da q nakara6 da tin prosti
![]()