.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Две скарани приятелки...

Така...Значи имам една мн добра приятелка,но мн често се караме за глупости...И тая седмица във вторник пак се скарахме,пак за тъпотия. Обаче мене вече три години ми е писнало да се караме за простотии и когато тя се опита да се извини,аз не че отказах,ами по-скоро се направих на ударена.Опитах се да й обясня,че три години ме е наранила много и че й се сърдя за това.Тя ми се разсърди още повече и изопачи думите ми като разправя на другите,че й съм се сърдела за 3 години назад.Вече 3-4 дена не си говорим,преди седяхме в даскало на един чин,а сега сядаме поотделно и отгоре на всичко тя почна и да ме обижда... Държим се супер студено.Кажете ми какво да правя,как да се сдобрим(това ни е последна година заедно,защото сме 7 клас и ще кандидатстваме, а аз искам да продължавам да си поддържам добри отношения с всички от класа). Знам,че и двете сме си виновни,и двете сме гадни характерчета .Просто дайте ми някакви съвети,моля ви...

Ами седнете,поговорете си,разберете си и си изяснете всичко,за което сте се карали,извинете си се и всичко е ок!

Фен
    Град
    Там някъде!
    Цитирай Първоначално написано от a_curious_girl
    Ами седнете,поговорете си,разберете си и си изяснете всичко,за което сте се карали,извинете си се и всичко е ок!
    Еми да....какво му е толкова сложното

Град
    София
    Според мен щом се крате, значи все пак държите една на друга! Е естесвено зависи за какво се карате де... Мисля , че не е права да говори на другите за вашето приятелство, защото това засяга само теб и нея. НЕ и околните.
    като разправя на другите,че й съм се сърдела за 3 години назад
    Смятам, че е много добра идеята да седнете някъде само тя и ти и да поговорите мнооого хубаво. Ще се поскарате, може да се нараните, но поне ще изясните нещата! Кажи й , че не ти е приятно да се връщате към неща , които вече са минали. Кажи и , че държиш на нея ( Стига наистина да е така ). Според мен няма смисъл да си усложняваш живота в излишни разправии!
    Живота е игра... просто научи правилата!
    don't click this link...

Супер фен
    е ти пък мнгого грубичко си и го казала...ами как..просто постепенно се опитвай да изгладиш нещата.друг начин няма или поне аз не виждам

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Повече от фен
    tova sa detski raboti da se obijdate,nai-dobre sednete i si pogovorete
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Guest

Re: Две скарани приятелки...

Цитирай Първоначално написано от Lorein
    и двете сме гадни характерчета

Еми ноу офенс,ама май кат си напраа изводите излиза,че сички путки са гадни характерчета. Що така ве?А що не каза за кво сте се скарали?

Вижте ся,не създадох тази тема, за да ме обиждате! Исках само да видя мнението ви за това... Казах вече,че се скарахме за простотия,за която не смятам да пиша... Но спорът се разрасна... И все пак за тези,които си казаха мнението-благодаря!

Hi, хорица. Np,сдобрихме се...благодаря ви за съветите и sorry за последното ми съобщение,просто бях малко ядосана... Мисля,че с това темата приключва...

Град
    sliven
    male kva izceopka si napraila estestveno 4e 6te zasegne6 momi4eto tova e bilo golqma gre6ka ot tvoq strana no vse pk se izvini na priqtelkata si i se opitai da q nakara6 da tin prosti

male kva izceopka si napraila estestveno 4e 6te zasegne6 momi4eto tova e bilo golqma gre6ka ot tvoq strana no vse pk se izvini na priqtelkata si i se opitai da q nakara6 da tin prosti
    Е нали вече писах,че сме се сдобрили...

Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Hi, хорица. Np,сдобрихме се...благодаря ви за съветите и sorry за последното ми съобщение,просто бях малко ядосана... Мисля,че с това темата приключва...
    Ще я заключа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си