.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: halka na ustnata

'що не си пробиете мозъците... или вече сте го направили? Как се виждате с такава простотия на 30? Или на 40? Отделно колко пари са това да ти надупчат кожата... 30-40 или повече? И като реши човек да си я махне и
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

exploitedteen, работиш ли? Какво?

Да.. разбра ме какво имам впредвид. Работата е там, че има много хора, които не приемат такива неща. На мен лично не ми пука някой като си върви по улицата да има 2-3-4 дупки, флешове и т.н., но не може навсякъде да се ходи така. Аз, ако съм работодател, няма да наема такъв човек. Знам, че това е предубеденост, но съм сигурна, че много хора ще се съгласят с мен.

В крайна сметка всичко е според зависи. Ама за какво е сложена тая обеца, като не може да си я носиш, когато искаш? Ти къде си се пробил?

Това е пак по-добре от на устната или веждата или езика (няма да коментирам колко боли)...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от Ollas
    'що не си пробиете мозъците... или вече сте го направили? Как се виждате с такава простотия на 30? Или на 40? Отделно колко пари са това да ти надупчат кожата... 30-40 или повече? И като реши човек да си я махне и
    Ми защо пък да не си ги пробием? Мозъците, де. Ебаси, наши са си. Какъв е проблема на 40 да съм с пиърс? Единствения проблем е, че до 40 циците ми най-вероятно ще са увиснали и пиърса ми там ще се наебе. Но смятам да си го държа, докато все още ми харесва как изглежда.
    И какво като струва 30 лева, например? Аз сама изкарвам пари и мисля, че е най-разумно сама да решавам за какво да ги дам, нали? Не харча на мама и тати парите за глупости, ако това имаш предвид. Макар че 30 кутии цигари са си по-голяма глупост, но както и да е.
    И когато реша да махна някоя от обиците си? Махам я, мажа дупката с кремче за белези(или в който момент трябва да се мажеш с кремче за белези) и никой никога няма да предположи, че съм имала пиърсинг.
    И пак казвам, макар че имам някакви пиърси, няма значение какви, имам работа в една особено просперираща фирма в момемнта, имам работодадетлки, които никога не са споменавали нещо за някоя от обиците ми. Къде е проблема, по дяволите? За моя велика радост хората не са толкова задръстени, че да не взимат хора с обици на работа. о.О

Saatana vittu perkele hate crew!

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Na mmmen hich ne mi haresva !

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Това е пак по-добре от на устната или веждата или езика (няма да коментирам колко боли)...
    боли, само че друг път.
    какво като реши да я махне? ако ме видиш няма да предположиш колко пъти съм се дупчила. нито ти, нито работодателя ми, нито някой друг. и
    За моя велика радост хората не са толкова задръстени, че да не взимат хора с обици на работа. о.О
    алелуя.

Мега фен
    Аз, ако съм работодател, няма да наема такъв човек. Знам, че това е предубеденост, но съм сигурна, че много хора ще се съгласят с мен.
    Всъщност ще направиш нещо много погрешно. Човекът с пиърсинг обикновено е по-различен от другите, съвременен човек с по-малко предразсъдъци от другите хора и с идеи за нови неща. Интересен е във вида си и може би е интересен и в личността си. Кой не иска да наеме човек с интересни идеи?

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    боли, само че друг път.
    i'm so excited!, имам достатъчно познати с обеци и татуси и т.н. и нито един от тях не е бил без оплаквания.

`Death`Whore`, може би си права, но това не е гаранция. И все пак не мисля, че е особено естетично, особено това на устната.

Фен
    Град
    където поискам
    Не ми харесва!После остава грозен белег,на лицето за мъж ми харесва на веждата!

Guest

i'm so excited!, имам достатъчно познати с обеци и татуси и т.н. и нито един от тях не е бил без оплаквания.

.
    Аз пък имам разни пиърси и за нито един не мога да кажа, че ме е боляло. Баси, като се скубя с епилатор боли повече...

Мега фен
    Пиърсингът боли само при пробиването. А след като оздравее, боли само ако някой те удари там или го дръпне. За халка не знам, но аз не мисля, че изглеждам неестетично.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си