- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Pak shte se poddam na nego!!!
Obyrkana sym totalno.Hodeh s priqtelq mi 6 meseca i nqkolko dena i tochno na 1.06. go zarqzah (vchera).Obache toi postoqnno mi pishe sega sms kolko me obichal,ne mojel bez men,iskal pak da se vyrna pri nego i takiva.Rabotata e tam,che sme kysali nqkolko pyti do sega i to vse po negova vina.Ne kazvam,che az sym napylno nevinna,ama poprincip toi prai neshtata taka,che da se skarame.I vinagi do sega namirah sili da mu prostq i da se vyrna pri nego.Obache sega stana taka.che hem iskam da sym s nego hem me e strah da ne stane taka otnovo.![]()
Obicham si go mnogo i me boli ot vsichko tova,ama nz veche.PLs daite mi syvet
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izchakai malko...vij kolko vreme she se starae da te ubedi che mnogo te obicha i nqma da napravi druga greshka...ako uspee da te ubedi...saberete se! Shtoto nqma po hubavo neshto ot tova da si s choveka koito obichash...
Ми щом го обичаш си бъди с него,а и недей търси вината само в негово лице,щом връзката ви е приключила сте виновни и двамата.А може би тези смс че те обича и иска да се върнеш са истина,помисли малко затоваиииии ..Успех!!
![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
След като ти пише че те обича и продължава да настоява значи е така....а и след като ти го обичаш ...не мисля че нещо ви спира....седнете и си поговорете мнннооооого обстойно върху това има ли смисъл да се карате и дали не се карате за глупости....помислете...каже е си какво ви дразни в другия..и така....просто поговорете....ако не говорите нещата няма да се оправят![]()
![]()
![]()
![]()
Sled kato prochetoh tova,koeto mi napisahte i poglednah vsichko tova,koeto sme si pisali i se zamislih.Vchera toi mi kaza ` ti si pyrvoto momiche,koeto ma izkarva izvyn relsi ``.I beshe mnogo tyjen kakto nikoga do sega.Chuvstvata mu sa iskreni.
Az ne tyrsq vinata samo v nego.Znam che i az sam vinovna i ne go oprekvam za nishto,no me narani mnogo i zatova malko me e strah.
Страха е неразделна част от една връзка,не се притесняавй,от това което написа виждам че май си сигурна че те обича,рискувай,повярвай му,иначе може много да съжаляваш!![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Глупости! Изобщо не чакай!!! Щом го обичаш и той щом те търси... Значи какво да чакаш???Върни се при него. Не е правилно да избереш по- лесния изход от нещата!
Живота е игра... просто научи правилата!
don't click this link...
Първоначално написано от Nadelina
![]()
![]()
![]()
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
Първоначално написано от Nadelina
spored men ne trqbva da 4aka6 za6toto na nego 6te mu omruzne puk i nqma smisyl da toromozi6 sebe si i nego 6tom si sigurna 4e toi te haresva i ti ne ne se samoizmu4vai a vurni tova koeto si imala! vqrno e 4e straha e nerazdelna 4ast ot edna vruzka prosto nqma kak no ako misli6 samo kak 6te te narani i ne pravi6 ni6to toi 6te te narani po drug na4in sled vreme kao trugne s druga naprimen a ti moje bi o6te 6te si hlutnala po nego taka 4e ne mu misli a si vyrno mom4eto dokato o6te moje6![]()
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
6tom ti pi6e 4e te obi4a zna4i naistina izpitva tova kum tebe ztoto mom4etata ne kazvat na edno momi4e prosto e taka obi4am te...6tom go kazva zna4i e taka.....ponqkoga se sly4va 4ovek da pravi gre6ki ot koito naranqva bez da iska i posle sujalqva.....znam li ne moga da ti dam mn dobur suvet ztoto nz to4no za kakvo ste se karali i dali e seriozno....az s gajeto mi mn 4esto se karame s gluposti i mn drebni ne6ta no 6tom ste stignali do razdqla zna4i e ne6to po seriozno.....ako bqh na tvoe mqsto bih se vurnala pri nego 6tom go obi4am i toi me obi4a.....vslu6ai se v suveta mi......upseh
nai-dobre iz4akai malko i vij dali e postoqnen, a ako sled tova otnovo produljava da se durji taka,4e ne6tata da stavat vse zardai nego,prosto si naloji sila na volqta i go ostavi,znam 4e e trudno,no ne si zaslujava samo da se qdosva6
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
много е глупаво да бягаш от любовта си само от страх да не я загубиш или да бъдеш наранен от нея
алелуя.
Пожелавам си и а да съм в такова положение като твоето-да обичам и да бъда обичана и единственият проблем да е моят страх!
Първоначално написано от Angel_eyes
![]()
Ти Си Небето, Високо, Голямо..
Аз Съм една От Твойте Птици,
Която До Смърт Те Обича
И Се Питам, Впила В Тебе Черна Зеница:
'Може Ли Небето да Обича Една Единствена Птица..?'
ami kaji my go de.dai my o6te 1 6ans i ako go propilee zareji go kolkoto i da ti e trydno