obicham go mn mn ne moga da jivea bez nego i minuta daje
Zdravei te az s1m na 15 godini kazvam se Ani. i s1m mn vlubena moje bi e normalno da go kaja no problema e che lubovta mi dori ne e spodelena. sitoaciata e che s tova momche koeto e na moite godini se sreshtane po diskoteki i toi vinagi mi se natiska i me celuva dori spah me zaedno no bez nishto samo ei taka. v edin moment si misql che me obicha a v drug sqkash ma mrazi. obicham go 8meseca i malko banalno moje bi no sqkash e istinskata mi lubov i ne e samo s1m prevlechena a mn poveche. Predi nqkolko den sled kato pak se celuvah me i natiskah me si chatih me i toi zapochna da me obijda ei taka ot nishtoto nz zashto no ot togava ne moga sa spra da reva postoqnno samo pia i reva daskaloto nikak ne v1rvi ne moga da spr1 da mislq za nego. dori postoqnno go s1nuvam. Vsichko mi napomnq za nego kogato izlqza kogato dori se pogledna v ogledaloto kato stoq pred ochite mi e toi i kak se celuva me kak me pregr1shta no vs1shnots mai vsichko e bilo l1ja. ne iska da hodi s mene zashtoto uij ne iskal gadje i moji i taka da e za 8 meseca kakto go obicham ne e hodil s nikoi. Az nz kakvo da pravq......
Dali naistina me mrazi? moje bi da zashtoto hodih s edinia mu pr i se {P} s drugia i nz zashto go napravih i sega mn s1jalqvam iskah da postigna neshto no i az nz kakvo..... dali nqkoga e imal chuvstva k1m men???
dali mu puka? da go zabravq li ? nz nz kakvo da pravq ne iskam poveche s1lzi no go OBICHAM i toi ne moje da me razbere na 15 e kato men no sqkash e na 5... kak da go zabravq ? ima li smis1l? pisna mi da se nadqvam pisna mi da jiveq v nadejdi pisna mi da se molq da doide pisna mi no ne moga......ne moga bez nego...... HELP!!!!