Ti mi donese vqrata v lubovta,vqrvah,4e tozi pat ne6tata 6te badat razli4ni,4e nqma da bada naranena.Misleh si,4e s teb vsi4ko 6te bade razli4no,4e nqma da se razo4arovam ot lubovta otnovo,4e tozi pat 4uvstvata mi 6te badat spodeleni,no qvno pak sam se zablujdavala...Dori i ne te poznavah,no vseki pat 6tom te videh sarceto mi trepva6e.Sega kogato ve4e se poznavame iskam nikoga da ne te bqh opoznavala,za6toto se vlubvam vse pove4e i pove4e v teb s vseki izminal den,s vseki izminal 4as.Kolko mi e trudno bez teb.4uvstvam se tolkova obarkana i samotna,a teb te nqma...Samo edin tvoi pogled,edna tvoq usmivka me pravqt tolkova 6tastliva,stoplqt sarceto mi.No ti ne si do men.Za6to samo mi dava6 naprazni nadejdi???Ako izpitva6 samo sajalenie kam men,za6to me naranqva6 o6te pove4e kato me kara6 da jiveq v zabluda,4e sled vreme moje i da se polu4i ne6to mejdu nas?Povqrvai mi,taka boli mnogo pove4e,otkolkoto da mi kaje6 v o4ite,4e ne me obi4a6.Kaji mi za6to se darji6 tolkova razli4no s men vseki pat?Kaji mi,za kakvo ti trqbva6e da razbira6,4e te haresvam,sled kato sega ne si do men?Povqrvai,ne moga da te razbera,kolkoto i da se opitvam.Moje bi tova e i celta ti-da me obarka6,da ne znam kakvo da mislq i kakvo da pravq.Darji6 se tolkova razli4no s men-ponqkoga si tolkova mil-usmihva6 se,vijdam plama4etata v o4ite ti,drug pat me podminava6 kato nepoznata,kaji mi kak da si obqsnqvam tova tvoe darjanie?Kolkoto pove4e se opitvam da si go obesnq,tolkova pove4e se obarkvam...Ami onazi celuvka?Nima ni6to ne zna4i tq za teb?Moje bi sama sam si vinovna,4e otnovo dopusnah da si igraqt s 4uvstvata mi i za tova sega sam razo4arovana ot lubovta.No ve4e e kasno i ne moga da napravq ni6to,bezsilna sam da spra da te obi4am i edinstvenoto ne6to,koeto mi ostava e da te 4akam da doide6 pri men...ostava mi samo da se nadqvam,napraznite nadejdi,4e nqkoi den 6te badem zaedno...Znai,4e te obi4kam mili4ak...