- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Naranena otnovo....
zdraveite .. kazvam se Teodora shte vi razkaja moqta situaciq ii nqkoi po hitar ot men da mi dade savetna 15 godini sam
bqhme zaedno s edno mom4e kam 2 - 3 meseca . Sled tova doide i vecherta za spane ;d .. as bqh detstvenna toi me otvori a e tur4in as nqqmam ni6to protiv turci .predi da me otvori obe6tava6e 4e nqma da me zareji da mu se doverq ii takiva ne6ta . sled tova doide ii dalgoo4akvanata ve4er legnahme si prespahme zaedno vsi4ko be6e super pri polojenie 4e as si misleh 4e sled seksa nqma i da me ostavi kato pri polojenie bqh detstvenna i toi mi e parviq .. sled samata vecher mi beshe chudesnoo .. daje i za sekunda ne sam sajalqvala che toi mi e parviq a sled tova mi se obadi to4no 2 pati . toi e na 19 godini
mnogo sam naranena ne me e qd 4e mi e parviq qd me e 4e obe6tava6e a nakraq me zaeba kato bokluk .. pomognetee mi kajetee mi kakvo da pravq ?
`````````````````````````````````````````````````` `````````````````````````````````````````````````` `````````````````````````````````````````````````` `````````