- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-добрата ми приятелка се заяжда с мен
Хора кажете какво да направя плсс значи имам приятелка която много ценя и уважавам и съвсем малко я харесвам та проблема е,че когато сме с нея сами или най-много още 1 човек си се държи много мило с мен лафи ме си весели ме се и т.н,но когато има други хора и сме повече аз като почна нещо да казвам и тя започва да се заяжда с мен ето онзи ден сме на кафе аз тя и 1 фр и там срещнахме още 2ма фр и те се разгвориха и мен ме заебаха аз като почнах с нея да си говоря и да питам за какво си говорят тя все ми вика,че си било тяхна работа послее пак разговорите като стават и до каквото и да опре винаги с мен се заяжда, а аз ако тръгна с нея да се заяждам се сърди,ето пример един път играеме на нещо и се нервирах щото само ме обиждаше на женичка и че съм лайно бил и тогава и другите ме изнервиха и се изпуснах и казах "Да Ви е*а ма**а*а" и тя ми се обиди за 1 седмица.Чудя се какво да правя вече,а иначе ми звъни по тела и излизаме навънка,познавам се с тяхните и съм им записвал филми ето онзи ден имах имен ден и никой не бях поканил и тя навън ме срещна и ми подари дезодоранд,но на моменти много лошо се държи с мен и се чудя дали не ме мрази,а ако ме мрази супер гадно ще се почувствамДали не е за това понеже 1 ден се напих много и й пратих смс,че много я уважавам и ценя и че е много красива и на следващият ден тя и 1 друг мой приятел много ме бъзикаха с това,че съм бил лудо влюбен в нея и че съм ревнувал когато тя се закача с 1 фр. а на моменти наистина беше така ,супер гадно се чувствах тогава защото съм почти по цял ден с нея и накрая какво получавам
![]()
Чуда се дали не ме използва или ме харесва или откъде да знам и аз,ето пак пример казва ми,че ще ходат на кафе,а аз нямах пари тогава и просто не ми се ходеше и тя ми каза,че ще ми се разсърди ако не отида с нея и да отида заради нея,а аз дето се вика какво ли не бих направил за нея
Моля кажете Вие какво мислите по тази тема плссс искам някакси да пооправя нещата,че вечер не мога да спя само за това мисля
![]()
Искам да допълня,че съм съвсем малко закръглен в бузите и имам малко така как да кажа нещо като "цици" и пак като почне на моменти се заяжда и ми вика разплута гърда и много се нервя.Тя винаги е казвала,че харесва слаби и високи.Не искам да ставам гадже с нея а просто да получа нужното уважение и най-малкото да не се заяжда така злобно с мен и затова сега почнах фитнес и карам велоергометър в нас за да стопя малко килограмчета за да може поне да не се държи така с мен хаха даже и за фитнеса отнесох яко подиграфки и пак ми стана гадно и тва го прави и прави и после все едно е друг човек и не мога точно тогава да я съдя, а иначе като се заяжда тогава ми иска да се прибера и повече да не излезна![]()
![]()
![]()
ami nai-dobre pogovori s neq i i kaji kakvo te drazni v neq,ako ti e dobra priqrtelka 6te te razbere,ako ne e ,prosto nqma smisul da se qdosva6 s neq
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Абе хора какво сериозно могат да си кажат те!!!не ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ МОМЧЕТО Е ПОКАЗАЛО ПРИЯТЕЛСТВОТО ПО ЕДИН МНОГО ГОТИН НАЧИН А ТЯ ГО Е ПОДИГРАВАЛА стига глупости!Еи пич значи бласкай си във фитнеса и като ти каже ла*но или нещо такова ставаш и си трагваш,ман жените обичат да имаш характер а не да си бъзлио колкото и да ти е добра приятелката треа да те оважава!Аз с моита най-добра приятелка се познаваме от 10 години и сме се карали сериозно точно 2 пъти по същите причини!Ако ти е истинска приятелка след като се скарате няма да ти е сърдита а ще ти се извини!
Аре ман Успех и дръж се мъжката
Ами точно да си тръгна не,защото така си тръгва и от другите приятели, най-добре е да това което почнах да правя като ми каже така аз се завъртам и спирам за момента да общувам с нея1 път се получи направих го и тя после каза сории и ми се извини,но дали това е начина незнам
![]()
da vi imam problemite![]()
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
Почти сигурна съм,че причината,че пред другите се дръжи така с теб,е че не иска те да разбират,че сте в приятелски отношения.Или я е срам да не кажат нещо за нея,тая само се сприятелява с тоя,да не се харесват и т.н.или просто за пред приятелките си прави така.
оооо, ама ти какво й играеш по свирката на тая дрисла?? Яяя по-мъжки. Разбучи й се едно хубаво. Как ще те прави тя на идиот?! Според мен, няма смисъл изобщо да общуваш с нея. Просто спри да й се обаждаш, оправдавай се, че имаш друга работа и т.н.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Поговорих си с нея и тя как да кажа се сдуха,че така е правила и ми каза,че така си правела и с приятелите в даскалото и те така си общували и не и правило впечатление и аз и казах,че съм по-чувствителен и тя се извини и ми обеща да не прави така и сега последните 2 дена не се е заяждала с мен и се чувствам много яко \/
Мерси на Всичи,които ми дадоха съвет![]()
zn li skoro i az imah sa6tiq problem... tri pati zvanqh na fr mi i zatvarqh dokato nomera mi se nabira6e lele imah 4yvstvoto 4e koi zn kvo 6te stane ema nakraq se vzeh v race i i zvannah kazah i absoliutno vsi4ko koeto imah da i kazvam i tq mi se obqsni na dalgo i na 6iroko v momenta se 4yvstvam mn dobre i zn ve4e kakvo da pravq za napred mislq 4e i ti trqbva da postapi6 taka... vse pak ne si za edin den trqbva da yvajava6 sebe si, a sled tova i ostanalite 6te zapo4nat da te yvajavat :P)) misli pozitivno vsi4ki hora sa zamenimi... !!!!!!!!!!!!1
pogovoretesi kaji i 4e neti e priqtno tva i onova i smqtam 4e ako t ie istinska priqtelka 6te se suobrazi s nedostatucite ti koi to vseki 4ovek ima
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!