- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ne otgovarqm na 4uvstvata mu
Kakvo da napravq 4uvstvam se mn gadno,edno mom4e me haresva i postoqnno mi pi6e nqkakvi lubovni sms,a az nz kakvo dq mu kaja.Nie sme priqteli ot dosta otdavna,jiveem v razli4ni gradove(slava bogu za tova) sre6tame se rqdko.Sled kato razbrah za 4uvstvata mu ne sme se sre6tali i ne iskam za6toto se 4uvstvam mn kofti![]()
Kakvo da mu otgovorq kato mi pi6e nqkoi sms naprimer oniq den:Sutrin ne zakusvam,za6toto te obi4am,ve4er ne ve4erqm....
Pls pomognete mi,4uvstvam se kato nqkakva i az nz kakva![]()
ами опитай се да му обясниш че не можеш да отговориш на неговите чувства.също така се опитай да не развалиш приятелството което имате.на него ще му е трудно предполагам да разбере че не можеш да отвърнеш на чувствата му но така ще е по добре отколкото да му говориш глупости и да го залагваш че може да стане нещо.
говори с него и му обясни как стоят нещата.
УСПЕХ!
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
mi ne mu otgovarqi i taka 6te razbere 4e nqma 6ans s teb i 6te se otkaje
ami po nia delikatniq na4in my obqsni 4e go 4yvstva6 samo kato priqtel i ne moje6 da otgovori6 na 4yvstvata my.no po dobre govori s nego,za da ne si dava naprazni nadejdi(taka 6te my e po-gadno)
Старай се да бъдеш искренна с него.Той трябва да разбере,че не отговаряш на чувствата му.
Успех![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Набираш номера му и му казваш - "Трогната съм от красивите жестове, но се чувствам неудобно , защото не мога да отговоря на чувствата ти. Ще ти бъда благодарна ако се въздържаш от подобни прояви." или нещо подобно, така че ясно да разбере , че не става. Ако продължи да упосрства.......... лоша работа.
Що не пробваш дали ще потръгне с него? Може пък да се появят чувства... Все пак така се "влюбих" в момчето което ми е завъртяло главата напоследък![]()
![]()
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
Az imam edna priatelka...deto imashe edin ohajor ...polovin godina nqkade q presledvashe..tq ne mu obrashtashe nikfo vnimanie...i tochno na Nova Godina...sichkite ot kompaniikata ni (momichetata) si hvanahme gadjeta i samo tq ostana bez gadje...i reshi da probva s tozi dosadnika hahaha...iiii kakvo stana li? Ami oshte sa zaedno!!!!!! OBICHA GO!Първоначално написано от Сънчо
Ami nqma kak da probvam s nego,za6toto jivee dosta dale4,sre6tame se 2-3 pati godi6no.Az vinagi sam se starala da poddarjam samo priqtelsji otno6eniq s nego i ne samo de(imam dosta takiva priqteli deto jiveqt v drugi gradove).Dori i predi da sam imala nqkakvi po-osobeni 4uvstva kam nego nikoga ne sam si pozvolqvala volnosti,za6toto pri edna takava vrazka i dvamata nqma da badem 6tastlivi za jalost,za6toto toi e mn svqsten 4ovek![]()
kaji mu si4ko.no gledai da mu go obqsni6 po nai-dobriq na4in.ako puk ne smee6 izluji go makar da ne e nikak uda4no (kaji mu 4e ima drug,4e ne ti se obvurzva,4e si lizbiika).no spored men istinata si e nai-uda4niq variant.ili puk s vremeto se opitai da go obikne6 i da razbere6 kolko puk silno e tova koeto 4uvstva toi kum teb i ne e li vuzmojno i ti da izpita6 su6totouspeh mila
няма любов
MI obesni my po taktiche nachin che go iskax samo za priqtel iztakni kato prichina i rastoqnieto i che nemoje da ima vruzka ot rastoqniei dano razbere
Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli
тва оправдание с лесбийката е трепачПървоначално написано от `sladko_kotence
![]()
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
еми срещни го
Кажи му,че искаш да си останете само приятели.По-добре е отколкото да не му отговаряш нищо и той да не знае какво да мисли или пък да му даваш напразни надежди.
vie momi4etata ... vednaga mislite kak da go razkarate probvai da se zblijite pove4e moje puk da si dopadnete izklu4itelno mn i ne6tata da potrugnat ... nego reji prati mu i ti nqkoi palav sms s koito da go zaradva6 i nz tva 4e nqma6 4uvstva nz te 6e doidat s vremeto lubov ot pruv pogled nee 4esto sre6tano qvlenie ..
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!