.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Guest

Moderated: Може ли момиче да се отвори примерно с пръст?

moje li momiche da se otpushe primerno s pryst...ako ne..s kakvo moje osven pri polov akt

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Мега фен
    Ако имаш предвид да се отвори, може с вибратор, салам, свещ, дезодорант, но трябва да си мазохист, за да го направиш.

Град
    nqkade v galaktikata
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ако имаш предвид да се отвори, може с вибратор, салам, свещ, дезодорант, но трябва да си мазохист, за да го направиш.
    i az sam na tova mennie no mislq 4e predmetite sa prekaleno debeli za da stanat za podobieto na parvi pat az mislq 4e s prasti bolkota e po malka
    Ima Div Sex,Lezbo Sex,Gu6ka6t Sex,Lud Sex,Cunka6t Sex,Nejen Sex.......No Za Hora Kato Teb NIKAKAV SEXX!!!!!

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    какво ви става бе хора? отваряте се с пръсти, тампони, вибратори!
    Джизъс!
    имам чувството че ако момичетата продължават в същия дух ще дойде време сами да си се ебат без да имат нужта от чужда намеса.. я с пръсти.. я със вибратори... !!
    цтцтцтт
    а иначе по въпроса сле дкато сикаш сама да се отвориш пробвай с пръсти
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Цитирай Първоначално написано от Danielle
    Джизъс!
    имам чувството че ако момичетата продължават в същия дух ще дойде време сами да си се ебат без да имат нужта от чужда намеса.. я с пръсти.. я със вибратори... !!
    цтцтцтт
    Така е ,но като няма готини момчета ... какво да се прави

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Spei64eto
    Джизъс!
    цтцтцтт
    Можи би пък вие сте прекалено смотани за да ви иска някой...

Мега фен
    Няма готини момчета? =D>

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D

Re: MoJe Li ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    moje li momiche da se otpushe primerno s pryst...ako ne..s kakvo moje osven pri polov akt
    мисля че се отпушват канали попринцип... а да се отвори момиче с пръст ..може..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Moje ako si mazohistka vqrno a i za6to sama ??? priqtelq ti iska da ne ti pri4inqva taq bolka ili ??? dori i da se otvori6 1-viq put pak 6te te boli 6toto nqma da si mu dostatu4no 6iroka 100%. I ne pravete gluposti ei
    Keep your head up,legs closed,eyes open ! ! !

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    абе тва е леко тъпо с друго ако не с пенис особено пък и эа първия път.не е толкова важно толкова много да се отвориш.според мен е по-важно тръпката от първия път и красивите спомени да се эапаэят цял живот.
    няма любов

Мега фен
    Sladko kotence, много си заблудена. Я пробвай секс, без да си възбудена и без да са ти пъхнали пръстче и секс с тези неща. Поне в началото разликата е в болката. Първият път на момичето е ясно, че не е приятен и е напълно ясно, че не е като по филмите, а е нещо ако не болезнено, то поне ново, странно и притеснително за момичето.

Повече от фен
    moje ako prastite sa 10 sanda i sa debeli 2 3.... na nqkoi mutant... kfi sa tiq da se otvarqte s prasti i tem podobni... kakto e tragnalo sled vreme nqma da vi trqqt mom4eta...
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Guest
    abe az ne sam kazala che iskam da se otvorq s pryst...prosto mi e interesno dali naistena moje zashtoto sym chuvala che hora sa go praveli a nali ush cipata se namira na 8 sm. a edin pryst nqma tolkova...

za edna ot moito grad4e govorat 4e se bila otvorila s OTVARA4KA i sega i vikat Otvara4kata xaxa

da moje razbirase.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    moje no spored men e mnogo glupavo!!!
    Love you Kris !!!

Повече от фен
    Град
    София
    Може, а може и с тампон ако е по-плитко .. кво толкоз така или иначе тва ще стане .. един химен по-малко е по-добре
    Jedem das Seine!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Spei64eto
    Джизъс!
    цтцтцтт
    За кво са ти готини момчета . Трябва ти пишка в путката нищо повече !!!

Guest
    abe az ne sam kazala che iskam da se otvorq s pryst...prosto mi e interesno dali naistena moje zashtoto sym chuvala che hora sa go praveli a nali ush cipata se namira na 8 sm. a edin pryst nqma tolkova...
    един пръст има 3 см дияметър а моя средния е 13 см целия (влизателна способност 10 см)
    А ти с твоето малко пръсче няма да се отвориш права си

Мега фен
    Стига глупости.

БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...ЦЦЦ
    ти на 13 ли си...ха ха ха

малоумничък въпрос...не мислиш ли?

Повече от фен
    Град
    София
    един пръст има 3 см дияметър а моя средния е 13 см целия (влизателна способност 10 см)
    А ти с твоето малко пръсче няма да се отвориш права си
    Абе пич !!! Ти измисли нови понятия в математиката бе .. да очакваме Нобелова награда за математика а ?!?!?! .. Ти знаеш ли какво е диаметър ? Диаметър е напречен разрез (сечение) на даден предмет като диаметъра е равен на радиуса умножен по 2 и минава през средата на самият разрез !!!!!Я вземи една линиийка и премери колко са 3 см диаметър !!!! А това за "влизателната способност" е най-голямата простотия, която съм чувал в последно време !!!!
    Jedem das Seine!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си