- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена ли съм?
Значи на 15години съм и имам редовна менстуация...реших да пробвам тампонипроблемът ми е че като го изкарвам ме боли
Дали все още съм девствена?
Ей hforce, братле в интерес на истината с тампон май можеше да стане тая работа ? Не съм много сигурен, но мисля че има момичета дето са се отворили точно с тампони.
bahti horATA sha iskam pomosh i te sha mi sa sopkatne sym kazvala che iskam da se otvorq..ako iskah mojeh da go napraq 9385935 pyti do sq
v kraina smetka vkara li go?! moje da se otvorish s tampon i kakvo tolko???
Love you Kris !!!
Защо не искате да разберете, че девствени или не не ви прави ципата или липсата и, а прекараната нощ с мъж?
Имам една приятелка, на която хименът е премахната наложително оперативно, когато са и правили някаква операция /не е била свързана с половите органи, но се е наложило да я премахнат/... тя си обясняваше, че е девствена, до момента в който не го направи с приятеля си..
Това за мен е правилно.
da devstvena si!
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти
mi nz,nai-veroqtno si,Moje bi te boli,6tot o6te ne si pravila sex i si tqsna
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
ами не сам сигурен...имало е и друго какво да вкараш там за да не питаш после но за момента май неси![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
1. като за девственица ползвай най-малките тампони.
2. Не оставяй тампона повече от 3 часа в теб.
3. Няма връзка с темата, но използвай тампони само когато излизаш.
4. Девствена си, защото не си била с мъж.
5. Щом те боли, спри да използваш тампони. Лесно е.
Da devstvena si kakto kazaha dokato ne spi6 s muj
ako she kfoto 6te da si navre6 v p*tkata pak she si devstvena
![]()
The pain is temporary!
еми девствена си мн ясно ...![]()
щом не си била с МОМЧЕ , значи си девствена (дори да си се отворила сама)![]()
![]()
Men edna priatelka predi vreme mi kaza 4e momi4e moje da se otvori s tampon,ot nosene na prajka dori i ot karane na kolelo.taka 4e ve4e moje i da nqma6 cipa a ina4e DA devstvena si si o6te ako ne si spala s mom4e.
=D>Първоначално написано от hforce
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Девстена ципа има фдокато не родиш.Като правиш секс просто се разкъсва.Па тва за разпечатването с прашка не е верно.Кво по дяволите ше ти праи прашката в п*тката?Аре с карането на колело да,може ама пък с прашка?Тва немога да разбера как ше станеПървоначално написано от radica1
![]()
![]()
![]()
навсякъде чета че едно момиче е девствено докато не бъде с момче - ок ами аз съм била с момче но той не го вкара целия а само донякъде и останаха части от ципата. ако няма ципа и не е имало мъж една девойка е девствена. чудя се в моя случай как е - в смисъл май иам ципа но го направихме?
idi na lekar bremenna si![]()
1. М*йка му да е*а, да не би да виждаш и навътре във вагината си?Първоначално написано от 14
2. Ципа има до първото раждане, така че по твоите думи ще си девствена дотогава.
абсолютно съгласна!!!!!!!!Първоначално написано от machoka
относно твоето запитване... мсиля че е ясно... девствена.
Ти Си Небето, Високо, Голямо..
Аз Съм една От Твойте Птици,
Която До Смърт Те Обича
И Се Питам, Впила В Тебе Черна Зеница:
'Може Ли Небето да Обича Една Единствена Птица..?'
=D>Първоначално написано от pure
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.