- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- strah li vi e?
zdraveite hora,iskam da vi pitam,strah li vi e osobeno momi4etata kum 3,4 da se pribirate sami s taxy ot nqkoe zavedenie.Nqkoi imal li e nqkakvi incidenti,za6toto men li4no mnogo me e strah
ami az izbqgvam po tova vreme da se pribiram sama i to s taxi ako se ka4im sam ili s gadjeto ili s golqma kompaniq
da,no na men mi se nalaga((( tui kato sum na rabota dove4era i to sama i trqbva posle da se pribera
(((i napravo ne znam,6te se poburkam
E ako kuponqsvate nema smisal da se pribirate kam 3 - 4...naprao kam 7 - 8
избягвам да се прибирам сама, защото параноята е голямо нещо![]()
"Целувка за лека нощ"
На мен никога не ми се налага да се прибирам сама....дори и да искам не става. Винаги ,ме изпраща някой.
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
мен ме е страх да се прибирам сама,даже да съм близо до дома,тъмно ли е,супер ме е страх...Един път посред бял ден някакъв ме задърпа да се запознавал с мен и това смятайте стана пред дома и то на обяд... никой не видя,никой нямаше наблизо да го разкара...оня започна да ме дърпа,стисна ми ръцете да не мърдаммного се уплаших,едвам успях да си изкопча ръцете и го ударих с чантата ми с учебници от даскало...
Така го отблъснах назад и успях да си вляза в блока и да затворя вратата...Много беше гадно и оттогава ме е страх доста...
![]()
![]()
Ако съм с такси, не ме е страх. Пеша никога не бих тръгнала сама. Най-добре е с поне още 2-3 човека, и един поне да е момче.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Ni nai malko .. vinagi sam spokoina ..
Аз не съм имал проблеми никога, даже кат съм се натряскал яко винаги съм попадал на точни таксиджии. Ако ви е бъзе верно се обаждайте на проверени фирми Окей или 1280...
Има известен страх да се прибираш сама с такси, но не ми се е случвал инцидент. Явно имам голям късмет, защото почти всеки ден се прибирам с автобуси по тъмно и не съм имала проблеми.
Винаги като излизам се прибирам сама по това време преди като работех пак се прибирах късно вечер , дори ми се случва да излизам нощем да си купувам цигари. И неприятни инциденти са ми се случвали, но нищо сериозно. Ако кажа , че не ме е страх ще излъжа, но понякога човек няма избор.
ако някоя я е страх да ми се обади ще я придружа!![]()
![]()
mii da strah me e makar 4e gledam da ne se izdavam![]()
Хах... страх? От де да го изнамеря това чудо? В магазина продава ли се? :Р
Аз винаги си дебна от 3 до 5 за точно такива заблудени момиченца и после лошо им се пише... или добро, зависи как се справя![]()
А иначе, повечето който са навън по това време или са пияни или толкова ги мързи, че и да тръгнат към теб най-много да се спънат в някой фас и да паднат в/у вас. Дано да не ви се случват такива работи, ако нещо има проблеми казвайте, ние се познаваме с повечето изнасилвачи, все пак си имаме график![]()
Don't hate me, I'm just blind.
Ами по принцип няма стра6но,но е по-добре да избягвате да се ка4вате късно през но6тта(знам 4е не се пи6е така) без компания в такси,6тото секви изроди има на тоя свят...
Аз пък не изпитвам абсолютно никакъв страх, крача си сама по улицата..
т. 2, 9
Веднъж бяхме с една приятелка навън. Беше около 7-8 часа. Отивахме у дома. И както си вървяхме двама ни подгониха. Мисла че бяха пияни. Много се уплашихме. Те ни хванаха и ни завлякоха в една самотна улица. Приятелката ми много се уплаши, но аз не. За щастие можехда се бия и добре ги напердаших. Но никога няма да забравя това изживяване. Имам си цял дневник с такива.![]()
КЪДДДДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СМЕ БЕ?! пфуПървоначално написано от >>ZLOBI4KA<<
Ами аз па си се прибирам сам, и пеша. Даже на такси сам не съм се возил. Кат стане прекалено късно пешачката до нас.
Когато не съм с колата посред нощите, естествено че се връщам в такси.. да не съм ненормален да тръгна пешачката, най-малкото често не съм в състояние да се държа на краката си сам..![]()
Честно казано, не ме е страх, но обикновено гледам да има поне още един човек с мен, когато се прибирам с такси, това ще рече когато няма градски транспорт=). Иначе - с градския и никакви проблеми, много ми е спокойно.
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
Не ме е СТРаХ няма от кво
И аз съм така.Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
hehehe che zashto da me e strahhah az daje pesh se pribiram vecherta sluchvalo se e i kam 5.ama sam si sviknala..no sme i v po malak grad dokato v plv ili sofiq drugo stoqt neshtata
![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...