.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: strah li vi e?

the_best
    Guest

strah li vi e?

zdraveite hora,iskam da vi pitam,strah li vi e osobeno momi4etata kum 3,4 da se pribirate sami s taxy ot nqkoe zavedenie.Nqkoi imal li e nqkakvi incidenti,za6toto men li4no mnogo me e strah

Повече от фен
    Град
    ruse
    ami az izbqgvam po tova vreme da se pribiram sama i to s taxi ako se ka4im sam ili s gadjeto ili s golqma kompaniq

the_best
    Guest
    da,no na men mi se nalaga((( tui kato sum na rabota dove4era i to sama i trqbva posle da se pribera(((i napravo ne znam,6te se poburkam

eLroZo
    Guest
    E ako kuponqsvate nema smisal da se pribirate kam 3 - 4...naprao kam 7 - 8

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    избягвам да се прибирам сама, защото параноята е голямо нещо
    "Целувка за лека нощ"

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    На мен никога не ми се налага да се прибирам сама....дори и да искам не става. Винаги ,ме изпраща някой.
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    мен ме е страх да се прибирам сама,даже да съм близо до дома,тъмно ли е,супер ме е страх...Един път посред бял ден някакъв ме задърпа да се запознавал с мен и това смятайте стана пред дома и то на обяд... никой не видя,никой нямаше наблизо да го разкара...оня започна да ме дърпа,стисна ми ръцете да не мърдам много се уплаших,едвам успях да си изкопча ръцете и го ударих с чантата ми с учебници от даскало... Така го отблъснах назад и успях да си вляза в блока и да затворя вратата...Много беше гадно и оттогава ме е страх доста...

Ако съм с такси, не ме е страх. Пеша никога не бих тръгнала сама. Най-добре е с поне още 2-3 човека, и един поне да е момче.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Голям фен
    Ni nai malko .. vinagi sam spokoina ..

Супер фен
    Аз не съм имал проблеми никога, даже кат съм се натряскал яко винаги съм попадал на точни таксиджии. Ако ви е бъзе верно се обаждайте на проверени фирми Окей или 1280...

Мега фен
    Има известен страх да се прибираш сама с такси, но не ми се е случвал инцидент. Явно имам голям късмет, защото почти всеки ден се прибирам с автобуси по тъмно и не съм имала проблеми.

Голям фен
    Винаги като излизам се прибирам сама по това време преди като работех пак се прибирах късно вечер , дори ми се случва да излизам нощем да си купувам цигари. И неприятни инциденти са ми се случвали, но нищо сериозно. Ако кажа , че не ме е страх ще излъжа, но понякога човек няма избор.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от Ollas
    Ако съм с такси, не ме е страх. Пеша никога не бих тръгнала сама. Най-добре е с поне още 2-3 човека, и един поне да е момче.
    дам
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Град
    посредата на никъде...
    ако някоя я е страх да ми се обади ще я придружа!

mii da strah me e makar 4e gledam da ne se izdavam

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    Хах... страх? От де да го изнамеря това чудо? В магазина продава ли се? :Р
    Аз винаги си дебна от 3 до 5 за точно такива заблудени момиченца и после лошо им се пише... или добро, зависи как се справя
    А иначе, повечето който са навън по това време или са пияни или толкова ги мързи, че и да тръгнат към теб най-много да се спънат в някой фас и да паднат в/у вас. Дано да не ви се случват такива работи, ако нещо има проблеми казвайте, ние се познаваме с повечето изнасилвачи, все пак си имаме график
    Don't hate me, I'm just blind.

Guest
    Ами по принцип няма стра6но,но е по-добре да избягвате да се ка4вате късно през но6тта(знам 4е не се пи6е така) без компания в такси,6тото секви изроди има на тоя свят...

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Аз пък не изпитвам абсолютно никакъв страх, крача си сама по улицата..
    т. 2, 9

Веднъж бяхме с една приятелка навън. Беше около 7-8 часа. Отивахме у дома. И както си вървяхме двама ни подгониха. Мисла че бяха пияни. Много се уплашихме. Те ни хванаха и ни завлякоха в една самотна улица. Приятелката ми много се уплаши, но аз не. За щастие можехда се бия и добре ги напердаших. Но никога няма да забравя това изживяване. Имам си цял дневник с такива.

Цитирай Първоначално написано от >>ZLOBI4KA<<
    На мен никога не ми се налага да се прибирам сама....дори и да искам не става. Винаги ,ме изпраща някой.
    КЪДДДДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СМЕ БЕ?! пфу

Ами аз па си се прибирам сам, и пеша. Даже на такси сам не съм се возил. Кат стане прекалено късно пешачката до нас.

Мега фен Аватара на machoka
    Когато не съм с колата посред нощите, естествено че се връщам в такси.. да не съм ненормален да тръгна пешачката, най-малкото често не съм в състояние да се държа на краката си сам..

Честно казано, не ме е страх, но обикновено гледам да има поне още един човек с мен, когато се прибирам с такси, това ще рече когато няма градски транспорт=). Иначе - с градския и никакви проблеми, много ми е спокойно.
    On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.

Не ме е СТРаХ няма от кво

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Цитирай Първоначално написано от >>ZLOBI4KA<<
    КЪДДДДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СМЕ БЕ?! пфу

Ами аз па си се прибирам сам, и пеша. Даже на такси сам не съм се возил. Кат стане прекалено късно пешачката до нас.
    И аз съм така.

hehehe che zashto da me e strah hah az daje pesh se pribiram vecherta sluchvalo se e i kam 5.ama sam si sviknala..no sme i v po malak grad dokato v plv ili sofiq drugo stoqt neshtata
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си