.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: strah li vi e?

Цитирай Първоначално написано от Sapphir
    Аз пък не изпитвам абсолютно никакъв страх, крача си сама по улицата..
    Май и при мен е нещо такова , разбира се изпитвам известно притеснение , но не ми пречи да си се мотая...
    Angel, such a beauty, fallen from the heavens garden,
    I watched her soul escape in the little tears,
    to see her there, so deadly wounded, it was burden,
    she was lost, fallen, dying..

Супер фен
    ами то не точно инцидент... прибирах си се аз с колелото кам 12:00 и някфи кучета ме подгониха .. аз въртя педалите те ме гонят и се скрих в гаража ми нищо особено

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Guest
    Момичета, момичета... Трябва да знаете, че точно в О'кей и 91280 са най-големите извратеняци и мангали, защото там контролът по подбиране на шофьорите е най-малък. Бяха хванали и изнасилвач от О'кей...
    Баща ми беше таксиметров шофьор за известно време и от него знам, че едно 60% от тия хора не са никак читави...
    За това най-добре да не сте сами в такси. По-опасно е даже и от градския транспорт и улиците понякога...

еми по някой път се налага да ходя сама в тЪмното и ме е много страх ... всеки път имам чувството , че има някой зад мен (голяма съм параноичка)

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Strah me e manichko... zatova nikoga ne se pribiram sama! Vinagi shte si namerq nqkoi koito da me izprati do nas, bilo to s taxi ili pesha - zavisi kolko daleche sam ot kushti.
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Град
    Gabrovo
    Ami s taxi ne me e strah da se prebiram ama pe6,sama-prosto nqma kak da stane!!!kato me hvane paranoqta i stava lo6o.taka 4e ne mersi
    Moite me4ti nqmat granici-az vinagi iskam nevuzmojnoto!!!

men ponqkoga ot tumnoto kat se pribiram ve4erta

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Не ме е страх.Няколко пъти са ме подгонвали пияници и не бях сама, но това са единични инциденти.И все пак не ме е страх.Даже как да кажа, по ми е сигурно сама.Ама верно и аз живея в малък град.Обаче имам някакво чувство за сигурност, особено като съм с плеъра, не знам защо Често ме изпращат, не защото ме е страх, а защото ми е скучно да вървя сама.И за да има да си говоря с някой....ме изпращат 4-5 човека
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mystikal
    ако някоя я е страх да ми се обади ще я придружа!
    hahahha dai tel de

Град
    Варна
    Сама, да !
    И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...

Град
    По света и у нас
    То звучи страшно ! Гледам да не ми се налага,но се е случвало.За щастие познавам двама-трима таксиметрови шофиори и ако ми се наложи търся тях.Пък и не само такситата са си страшнички.Вечер само момиче пък и момче не е много приятно.Всеки би изпитвал поне малко страх-нормално е!По-важното обаче е да си избереш най-безопасния начин да се прибереш!
    Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си