- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- strah li vi e?
Май и при мен е нещо такова , разбира се изпитвам известно притеснение , но не ми пречи да си се мотая...Първоначално написано от Sapphir
Angel, such a beauty, fallen from the heavens garden,
I watched her soul escape in the little tears,
to see her there, so deadly wounded, it was burden,
she was lost, fallen, dying..
ами то не точно инцидент...прибирах си се аз с колелото кам 12:00 и някфи кучета ме подгониха .. аз въртя педалите те ме гонят и се скрих в гаража ми
нищо особено
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Момичета, момичета... Трябва да знаете, че точно в О'кей и 91280 са най-големите извратеняци и мангали, защото там контролът по подбиране на шофьорите е най-малък. Бяха хванали и изнасилвач от О'кей...
Баща ми беше таксиметров шофьор за известно време и от него знам, че едно 60% от тия хора не са никак читави...
За това най-добре да не сте сами в такси. По-опасно е даже и от градския транспорт и улиците понякога...
еми по някой път се налага да ходя сама в тЪмнотои ме е много страх ... всеки път имам чувството , че има някой зад мен (голяма съм параноичка)
![]()
Strah me e manichko... zatova nikoga ne se pribiram sama! Vinagi shte si namerq nqkoi koito da me izprati do nas, bilo to s taxi ili pesha - zavisi kolko daleche sam ot kushti.
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Ami s taxi ne me e strah da se prebiram ama pe6,sama-prosto nqma kak da stane!!!kato me hvane paranoqta i stava lo6o.taka 4e ne mersi![]()
Moite me4ti nqmat granici-az vinagi iskam nevuzmojnoto!!!
men ponqkoga ot tumnoto kat se pribiram ve4erta![]()
Не ме е страх.Няколко пъти са ме подгонвали пияници и не бях сама, но това са единични инциденти.И все пак не ме е страх.Даже как да кажа, по ми е сигурно сама.Ама верно и аз живея в малък град.Обаче имам някакво чувство за сигурност, особено като съм с плеъра, не знам защоЧесто ме изпращат, не защото ме е страх, а защото ми е скучно да вървя сама.И за да има да си говоря с някой....ме изпращат 4-5 човека
![]()
hahahha dai tel deПървоначално написано от Mystikal
![]()
Сама, да !
И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...
То звучи страшно! Гледам да не ми се налага,но се е случвало.За щастие познавам двама-трима таксиметрови шофиори и ако ми се наложи търся тях.Пък и не само такситата са си страшнички.Вечер само момиче пък и момче не е много приятно.Всеки би изпитвал поне малко страх-нормално е!По-важното обаче е да си избереш най-безопасния начин да се прибереш!
Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!