.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Джони
    Guest

Появи ми се нещо на пениса!

Имах подобна тема със синя пъпка...

Гледам вчера ми се е появила пак нещо като пъпка ама нормално само дето е плоска отгоре и има бяла точка

Може ли някой да ми каже от какво е? Или какво може да е и как се е появила?

Сърби ме от време на време и мисля, че от вчера е станала малко по-голяма. А като я стисна и ме боли малко.

Guest
    И още нещо мога ли да се къпя в басейни, защото нали водата е хлорирана може ли да стане нещо?

Guest
    Аре кажете де ся какво мое да е тва, за втори път ми се появява и ме сърби

Повече от фен
    Град
    (:
    ako ima bqlo vruh4e moje da e mastna pup4ica

a ako ne e hodi na lekar i ne s ekupu v baseini 6tom te surbi
    The pain is temporary!

mi hora vie za lekari 4yvalili ste

Guest
    Аз питам тук защото не искам на лекар

Имаше бял връхче ама като го стиснах и излезе нещо бяло като гной нз след това се "пръсна" и вече нямяше бяло а савсем малко жалтеникава течност и сега вече си е само пъпка...

кажете ми всичко което може да е плс

Guest
    Вече спадна остана му малко и може би (дано) ще изчезне \/

Guest
    Абе хора то вече почти изчезна супер малко е и като го стисна не ме боли нищо, ама савсем леко ме сърби сега и може ли ако вече се къпя в басейни да стане нещо?

Guest
    abe mislih si da se regna li tuka ili ne ama kato se bazikate s horata se otkazah

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe mislih si da se regna li tuka ili ne ama kato se bazikate s horata se otkazah
    еми как няма да се бъзикат, басейн та басейн. ходи си на басейн, няма да пукнеш. ти сам казваш че почти е изчезнало

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си