.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен
    Ми кой те кара да дъв4иш лютиви дъвки?Дъв4и по свежи,има ягодка това онова...за тва хората са измислили да има разли4ни видове дъвки

Град
    {≈Ìdíöť ClÙb≈}
    а 6то не фане и не ти набие един кур в устата па да земете малко да млъкнете с тея prostотиия ми кажи ама 4естно - ти верно ли верва6 4е некъв си форум 6те ти ре6и проблема!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    WE LOVE DRUM'N'BASS

http://img467.imageshack.us/img467/6891/6l4fd.jpg[/img][/URL]

Прочетох всички мнения до тук и има някои доста нападателни. Верояно момичето си мие често зъбите-хубаво е след всяко ядене! Аз си взимам орбит-най-често сивия,но най-съм доволна и най-често уинтърфреш тъмносиния!
    Но преди време и аз имах леки проблеми с дъха,понякога е от факта,че не си ял нищо,но по едно време не беше така,а развалени зъби нямах,отидох при зъболекара и тя ми каза,че често е от венжите и да си взема вода за уста-има я с различни вкусове на различни марки-от тогава нямам проблеми с дъха!!! Пробвай! \/

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    xax emi shte lapa6 dr dyvki a kato ima6 lo6 dyh mn prosto shte si mie6 zybite i gotovo
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    Chiana,respect,respect i pak respect!!!Tova izkazvane be6e strahotno evala,super si =D>
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

duvkite s vkus na baban sa mn qki....be q sedn iizqj edna praskova i gotoo
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    emi daf4i drugi dafki
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Не съм била в такова положение, но имах такива прителки с такива проблеми ... постоянно се гълтаха с дъфки и т.н. но не им помагаше ... просто трябва по - силна лична хигиена към зъбите, а и спрейовете за освежаване на дъха също са вариант !!!Ако си сериозна и организирана ще се справиш
    КВо Ти ПуКа, Че ГоВоРяТ ЗаД ГъРБа Ти?НаЛи ВъРВиШ ПРеД ТяХ - НеКа ГЛеДаТ ГъЗа Ти!!!

има едни лентички на набцето се лепят...лютиви са много...ама за около 5мин..но после имаш супер свеж дъх...примерно преди среща или нещо си...сложи 1 лентичка и успеха е гарантиран

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Кажи му да ти се изпразни в устата и вече нема да имаш лош дъх..... Да ти се акам и в личната хигиена..... Става и с чесън..... Аеее создраве!!!!!!!!
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    ti si t1p...qko t1p si
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Real^LOVE
    Прочетох всички мнения до тук и има някои доста нападателни. Верояно момичето си мие често зъбите-хубаво е след всяко ядене! Аз си взимам орбит-най-често сивия,но най-съм доволна и най-често уинтърфреш тъмносиния!
    Но преди време и аз имах леки проблеми с дъха,понякога е от факта,че не си ял нищо,но по едно време не беше така,а развалени зъби нямах,отидох при зъболекара и тя ми каза,че често е от венжите и да си взема вода за уста-има я с различни вкусове на различни марки-от тогава нямам проблеми с дъха!!! Пробвай! \/

дааааааааа. има една такава вода.. много е яка!! само дето не се пие.. а просто се джабуркаш с нея. по аптеките я продават и е ефтина.. споко ша се опрайш. аз съм с теб!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си