- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Aйде да спретнем едно мачле :)
Ako zavise6e ot mene sam tam .Oba4e kakto vinagi na6te nqma da me pusnat,koetoe mnogo gadno. Ina4e ako mi se otkrie nqkakva vuzmojnost i eventualno ako im stane na na6te ne6to i me pusnat sam tam.
Mira bien, todo va mal y todo est
Първоначално написано от cveteto
От друг град ли си ?
Ne ot sofiq sam ama imam kusmet s roditeli koito vuob6te ne me puskat da izlizam s nepoznati.Abe ne me puskat da izlizam s priqteli a da ne govorime s nepoznati.Abe 6te probvam ama do posledno ne znam
Е чакай първо да видим дали ще се съберем изобщо...
Няма за къде да бързаш![]()
Ok samo zaqvqvam broite me i men ako stane ne6to oba4e ne sam sigurna
Аре играйте и после ще разказватеи на мен ми се иска да дойда ама не съм от тука
![]()
/rossa./
Ти момиче ли си?Първоначално написано от cveteto
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
mi ne ama obi4am futbola ako e problem nqma da idvam.Ne kazvam, 4e sam s nqkakvi tam umeniq prosto mi se igrae6e i za tova.![]()
Хах не бе няма проблеми.. просто питам![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
I az prosto kazvamПървоначално написано от skate_warrior
![]()
Аз като гледам май няма да се събереме 2 отбора...![]()
ima vreme moje vseki da vzeme primerno po edin priqtel s nego i 6te stane.A mejdu drugoto ako se suberem do stadion slavia to4no do teniskortovete ima edno mqsto,koeto napodobqva stadion ne e s treva oba4e ne e lo6o i ne se pla6ta horata hodqt tam da ti4at oba4e sam sigurna 4e nqma da imat ni6to naprotiv da ni pusnat da poigraeme daje mislq 4e nqma da imame nikakvi problemi a i togava nai-veroqtno i mene 6te me pusnat.Kajete kakvo mislite to si e gore dolu kum 50 metra ama ne sam sigurna 6te vi izluja. Ina4e ne e lo6o
Когато кажете ... само да мине 7ми юли.
Това бях, аз не се бях логнал.Първоначално написано от Анонимко
То идеята е да се събереме хора от форума.Аз ако искам мога да извикам цялата махала и да събера 100 човека ...Първоначално написано от cveteto
![]()
Da ama kato gledam vsi4ki letqt da igraqt futbol s nepoznati ot foruma. az za tova predlojih ako ne dostigat broiki 1-2 ne pove4e da se populnqt s priqteli.Първоначално написано от skate_warrior
![]()
Ахам.. а ти добра ли си?Първоначално написано от cveteto
В смисъл.. на футбол \
/
![]()
![]()
A be ne bih kazala 4e sam dobra,no ne sam i s dva levi kraka(do kolkoto znam) prosto mi se igrae a i nali jelanieto e nai-vajno
Много ясноНяма значение де.. нали не играеме за ШЛ или световното
Еми значи може и други момичета да се записват хах
![]()
Първоначално написано от skate_warrior
![]()
![]()
Първоначално написано от Shangri La
Chakame oshte jelaeshti![]()
Пишете ме и мен![]()
bih se vklu4il i azПървоначално написано от Fena
![]()
estestveno ako moje![]()
Оукей, вече почнахме втория отбор![]()
Следете повече темата и форума ! Crazy_m остави ми имейл за връзка евентуално ако зачезнеш от форума. Същото се отнася и за Shangri La![]()