.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Mn tujno filmche

LuDeTinO
    Guest

Mn tujno filmche

Abe hora gledahte li go tova taq subota ot 13:00 po btv nqkvo animaciono film4e za nqkvi kon4eta ; ) haha zvu4i smeshno ma beshe mn qko mn tujno naprao ebah ti neshtoto : ) ta musicata kam nego e na bryan adams oba4e v samoto film4e tq beshe prevedena i pesni4kite se peqt na bg ezik .. ako nqkoi i kaje ot kade da svalq music cam tva neshto naprao she go obicham cql jivot : ) {}{}{}{}

da film4eto naistina be6e mn hubavo
    zamalko 6tqh da se razpla4kam
    no za muzikata nz sorry

Guest
    pesenta naistina e na braian adams i se kazva Here I am dano sam pomognala film4eto naistina e mn hubavo a pesenta o6te pove4e ;]

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    оо да и аз го гледах, бяха ми оставили да гледам едно дете и трябваше да го усмиря по някаф начин и аз зех че го разплаках с тва филмче ужас ужас как го успокоих после нзн ама наистина беше мн трогателно Спирит мисля че се казвше кончето

filma be6e mn qk i tajen eto vi link da potarsite pesenta http://links.tv-box.net/

Guest
    Аре стига па вие. Филмчето беше добро и трогващо. В никакъв случай не беше тъжно.

LuDeTinO
    Guest
    hei a razbrahte li kak se kazva , poneje az ne go hvanah ot samoto na4alo , kak se kazva ??? i ako nqkoi moje da dade link otkade moje da se drapne : ) haide mersi i 4ay za sega ot men

pls kajete
    Az sym tova koeto nikoi drug nqma da byde .

Juicy Music
    Guest
    Spirit се казваше филма

namerih te li go v linka

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аре стига па вие. Филмчето беше добро и трогващо. В никакъв случай не беше тъжно.
    Ти пък не било тъжно глупости супер тъжно си беше ако го нямаше тва лапе хубавко щях си поплача

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    и аз го гледах.. по тва време бях на село, нямаше кво да прая и като видях, че сестрата го гледа и си викам чакай да поседя и аз малко до нея да видя за какво става въпрос

очите ми се насълзиха направо
    много тъжничко беше
    въпреки че е анимацийка ми хареса
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си