.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

въпрос към момичетата ????

снтересува ме дали 1вия път на момиче трябва винаги да е с човек които я обича и които тя обича защото 1вия път на 1но момче маи не е нужно да е с човек които обича и тн. или поне според мен ....

Мега фен
    Всеки решава за себе си.

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Всеки решава за себе си.
    Точно така
    Но аз смятам, че би било хубаво да има силни чувстава.

Guest
    Az bih iskala i dvamata da se obi4ame mnogo da imame seriozna vrazka,a ne na 1,2 mesec vednaga da sme v legloto.ISkam da mi e dokazal 4e naistina me obi4a i darji na men i da me 4aka dokato sam gotova za tova

Еми то вярно е всеки си решава за себе си,но няма смисъл да го направиш с някой само заради самия секс без да има никакви чувства.това е мое мнение разбира се,но по принцип момчетата не го правят с някоя която обичат,а с първата която им се върже само и само да се похвалят пред фр-та си(е това не важи за всички момчета но повечето са така)Човек сам преценява с кой къде и как ще го направи.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Според мен е по хубаво да има чувства защото този момент се помни малко или много

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    и според мен трябва да има чувтва...защото както каза naia този момент се помни...

Природа бе!
    Мъжете мислят за секс, това е природа.. генно заложено в мозаците им. Те са ловци.. и к'во? Сексът не е всичко, предимно момчето казва на момичето че я обича само за да получи това което иска, и кво? Момичетата чакайки принца си се яхват на тоя ми ти.... хихихаххи...
    после излъгани се заравят във възглавницата....
    Съвет: намери някой който не ти говори и намеква за секс... е не гей естествено, но да не е само секса в главата му... някой дискретен и с нещо в горната глава )

Цитирай Първоначално написано от missito_
    Еми то вярно е всеки си решава за себе си,но няма смисъл да го направиш с някой само заради самия секс без да има никакви чувства.това е мое мнение разбира се,но по принцип момчетата не го правят с някоя която обичат,а с първата която им се върже само и само да се похвалят пред фр-та си(е това не важи за всички момчета но повечето са така)Човек сам преценява с кой къде и как ще го направи.
    Не е вярно. Аз го направих с човек, който обичах много.
    2т. забрана за ползване на профил

Vseki znae 4e parviq put e nai zapomnq6t se i to zavinagi .Naistina e personalno no nali nikoi ne iska da sujalqva posle za 4oveka na koito se e otdal za 1 put?!?
    Keep your head up,legs closed,eyes open ! ! !

nqma pravila pisani nikude, koito kakto si iska...

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    ami preporu4itelno e,za da ti ostane v suznanieto kato edin krasiv moment purviqt put e NAI-DOBRE da e s 4ovek koito naistina obi4a6 bez zna4enie na kolko si ako 4uvstva6 ne6to po-silno ot haresvane (demek obi4-v nai-dobriq slu4ai),togava ne se pritesnqvai
    няма любов

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    въпрос на личен избор наприемр аз познавам една мацка дет до ся е няма ла гадже ама ходи се ебе на ляво на дясно пък други след 1 седмица ; 1 месец ;2 месеца ; 3 месеца;6 месеца и такива тва е твоито тяло ти решаваш ко да го правиш

Повече от фен
    trqbva da ima juvsta , privli4ane i t.n...
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Kakvo zna4enie ima, se edno e nai-vajnoto ne6to na sveta.Vseki sam si precenqva, ti izbira6 s koi da si.

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    бе пука ти.
    после ще казва "еми първият път беше еди как си..." и толкова. Нека се радва. Секса е хубаво нещо, трябва да се практикува по-често...
    и все пак гледай да не е против волята и. Може да не е лудо влюбена в теб, но нека да не те мрази
    Don't hate me, I'm just blind.

mi spored men i trqbva da ima vzaimni 4uvstva
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си