Хора кажете какво да направя плсс значи имам приятелка която много ценя и уважавам и съвсем малко я харесвам та проблема е,че когато сме с нея сами или най-много още 1 човек си се държи много мило с мен лафи ме си весели ме се и т.н,но когато има други хора и сме повече аз като почна нещо да казвам и тя започва да се заяжда с мен ето онзи ден сме на кафе аз тя и 1 фр и там срещнахме още 2ма фр и те се разгвориха и мен ме заебаха аз като почнах с нея да си говоря и да питам за какво си говорят тя все ми вика,че си било тяхна работа послее пак разговорите като стават и до каквото и да опре винаги с мен се заяжда, а аз ако тръгна с нея да се заяждам се сърди,ето пример един път играеме на нещо и се нервирах щото само ме обиждаше на женичка и че съм лайно бил и тогава и другите ме изнервиха и се изпуснах и казах "Да Ви е*а ма**а*а" и тя ми се обиди за 1 седмица.Чудя се какво да правя вече,а иначе ми звъни по тела и излизаме навънка,познавам се с тяхните и съм им записвал филми ето онзи ден имах имен ден и никой не бях поканил и тя навън ме срещна и ми подари дезодоранд,но на моменти много лошо се държи с мен и се чудя дали не ме мрази,а ако ме мрази супер гадно ще се почувствам Дали не е за това понеже 1 ден се напих много и й пратих смс,че много я уважавам и ценя и че е много красива и на следващият ден тя и 1 друг мой приятел много ме бъзикаха с това,че съм бил лудо влюбен в нея и че съм ревнувал когато тя се закача с 1 фр. а на моменти наистина беше така ,супер гадно се чувствах тогава защото съм почти по цял ден с нея и накрая какво получавам Чуда се дали не ме използва или ме харесва или откъде да знам и аз,ето пак пример казва ми,че ще ходат на кафе,а аз нямах пари тогава и просто не ми се ходеше и тя ми каза,че ще ми се разсърди ако не отида с нея и да отида заради нея,а аз дето се вика какво ли не бих направил за нея Моля кажете Вие какво мислите по тази тема плссс искам някакси да пооправя нещата,че вечер не мога да спя само за това мисля