- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Опитвате ли се да имитирате някоя/някой певец/певица? Как?
Първоначално написано от p4elata_brumze
Сигурно е било замайващо преживаване![]()
Всеки дори и несъзнателно поне малко имитира свой идол...
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
няма ли да е по-добре да направиш така, че теб да се опитват да имитират![]()
не, сериозно, не мисля, че тва е най-добрият начин да бъдеш "готина"![]()
защо не пробваш да си такава, каквато си - може да имаш по-голям успех![]()
аз лично не се опитвам да се правя на по-различна от другите, но все пак си имам някакъв стил
има неща, които никога не бих облякла и обратното: неща, които на мен ми харесват, но на други не биха им допаднали
златната среда си е най-добрият вариант![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ми не се опитвам да имитирам никой.Всеки си е по отделно хубав и различен.Но мн ме кефи Джесика Алба.Може да се каже,че ми е като идол ..за външен вид говоря :-)))
Не, далеч съм от такава мисъл. А и колкото и да се стремиш да подражаваш или да "приличаш"на някого винаги си оставаш съшия човек.....просто е смешно. Не искам да се повтарям, но да бъдеш различен, да бъдеш себе си и да имаш свой собствен стил е много по - добър избор. В наше време това е ценност.
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
az iskam da sum sas sobstevniq si stil.ne kopiram nikoi.
Az s1m s Метълката!!!Absolutno,i az s1m taka!!!Moq idol e Billie Joe ot GREEN DAY.Az ne go imitiram,no prosto ponqkoga pravq ne6ta,koito mn prili4at na negovite deistviq![]()
Ama naistina e mn t1po da imitira6 umi6leno nqkoi nedeite taka,b1dete sebe si!!!
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
a ti ot kuv pol se vodi 4e si?
a kolkoto do tva dali sum imitirala nqkoi izvesten-NE!
po-skoro v moq grad ima dosta naistina hubavo obli4a6ti se momi4eta...i taka...kato gi vidq i mi idvat nqkoi idei4ici![]()
![]()
![]()
![]()
NO NE GI KOPIRAM!!!!!!!
На 12 г. имах голяма мания да имам прическа като Аврил . Но отдавна израстнах този период . Сега просто се нося , както ми дойде на мига . Но е нормално , ако нещо ми е харесало у дадена известна личност , да приспособя това нещо към себе си и да го използвам . Това става съвсем подсъзнателно , не го искам нарочно ...
Аз до някъде докарвам Вики и Нети.Първоначално написано от p4elata_brumze
vikito_666 i vsi4ki,koito se 4udqt dali s1m momi4e ili mom4e:
momi4e s1m!!!Da se izqsnim nai-nakraq
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Обичаш България, обаче си фен на Азис ?Първоначално написано от p4elata_brumze
Хах, идиот !
Понякога мога да взема някоя идея от някоя звезда, но да ви кажа изглежда ужасно трудно поне според мен да имитираш някого лично аз не съм се опитвала и не искам. Искам да съм себе си и се радвам че всеки е единствен неповторим и различен ..![]()
ne predpo4itam da sam si az,pak na koito ne mu haresvam da ne se zanimava s men
Нямам идол и не се опитвам да имитирам никого,но познавам доста хора,които го правят...една приятелка си направи при4еска като на Бил от Tokio Hotel изобщо не и отива,а и тя самата не се харесва...![]()
Друга пък се прави на Amy Lee при4еската,стила на обли4ане...незнам...не ги разбирам тия хора...![]()