- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Edna istoriq zavise6ta ot sudbata..molq za nqkakvo mnenie
ZDRAVEITE NA VSI4KI teencheta v foruma!Iskam da vi razkaja edna istoriika .. i se nadqvam na nqkukuf savet ot vas .Ta da minem na istoriqta.. s edna priqtelka se poznavame ot 2 godini.,, ot rojdeniq i den koito be6e fevruari i go napravi v tqhno zavedenie haresvam barmana v zavedenieto .. tq neznae6e 4e o6te ot togava go haresah .. sled tova nqkolko puti kato bqh s neq tam toi edva li ne me zvalq6e .. tam be6e s priqteli i edin ot tqh sedna na na6ata masa s priqtelkata mi pridurpa me sus vse stola kum nego i so4eiki barmana mi kaza "e oniq tam te haresva" az go poglednah a toi mi se usmihna i mi se oplezi sled koeto toi doide pri men zastana zad men ii nqkak mn nejno si soji rakata na ramoto mi .. po tfa vreme priqtelkata mi imah 4ustfo 4e revnuva .. ama kakto i da e sled tova toi kaza mrudni se malko .. nakraq az mrudnah muni4ko i sedna do men az stanah toi me sprq i edva ne sednah v nego .. of mn qko mi be6e no taka i nemojah da mu kaja .. sled tova trea6e da trugva i priqtelkata mi mu kaza ti nqma li da mi da de6 edna celuvka.. kato toi i otgovori stoeiki do vratata "a nemoje li da cunkam priqtelkata ti " i az go poglednah i mu se usmihnah of iskah da izkre6ta ,4e moje no nz ne6to me spira6e su6tnos ne go i poznavah .. koi znae kolko a durja da otbeleja 4e priqtelkata mi e s 3 godini po malka ..az sum na 18 a moita obi4 e 2-3 godini po-golqm .. sledva6tiq put kato minahme samo prez zavedenieto priqtelkata mi da ostavi ne6to na vui4o si toi tam su6to rbote6e ,barmana be6e navun i az uj da q iz4akam bqh ostanala navun ostanah s negoii toi nqkakvi usmivki nqkakvi pogledi lele umirah mn qko be6e .. tq se vurna i trugnahme a toi popita neq "koga 6te hodiq na kafe s tfoita priqteka ?" az otnovo se oburnah ii neznam za6to mu kazah"nqkoi jivot" a sega edva ne sujelqvam za tova deto kazah ,moje bi 6te pitate za6to amii toi za lqtoto do kolkoto razbrah zamina da raboti kum moreto sega mi e mnogo trudno da go vidq dori .. i daje nz 6te se seti li koq sum oba4e znam 4e priqtela mu bqh vidqla mislq 4e predi 1-2 sedmici i toi me pomne6e tam pozdravihme se i tolkoz .. awe i 2-mata si gi biva :P taa sled kato moqta liubov zamina ot edin mesec na negovoto mqsto raboti sestra mu .. hodih otnovo s priqtelkata mi i tam nqkfo sedehme si daje pomagah ne6to s neq
govorihme bazikahme se .. nakraq moqta priqtelka v posledstfie razbrah 4e i e kazala 4e haresvam brat i .. i sega se 4udq ako go vidq 6te imame li vuzmojnost da sme zaedno .. dali 6te me otblusne ako znae 4e go haresvam pri polojenie 4e me svalq6e i tui kato skoro ima rojden den dali ima vuzmojnost da prisustfam .. 6te e vurha ako buda s nego .. ISKAM DA MI KAJETE NQKAKVO MNENIE ZNAM 4E EDVA LI VSEKI 6TE PRO4ETE CQLATA IZTORIQ NO DA SE NQDQVAM 4E 6TE IMA I TAKIVA ..BLAGODARQ VI
![]()