.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    bez misli
    Guest

ne iskam da mu razbiq surceto

vijte sq edno mom4e ot moq klas mnogo me obi4a postoqnno mi kazva razni kompliment4eta oba4e az ne ispitvam ni6to kum nego kajete mi kfo da napravq za da ne mu razbiq surceto za6toto toi mi e priqtel i nemoga da go napravq.... Daite mi suvet pls

Супер фен
    Извикай го и си поговорете и му обясни как стоят нещата и че не можеш да бъдеш с него,ако трябва измисли там,че ходиш с някой друг и така да те остави на мира.Успех!

dam kaji mu 4e nqma 6ans

еми поговори с него.. кажи му какво мислиш и така

ami govori s nego i my kaji 4e go obi4a6 samo kato priqtel.nedei da otlaga6 i da my dava6 naprazni nadejdi

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ами щом има чувства към теб вероятно се надява нещата между вас да се получат и няма много да се зарадва когато му кажешп че гледаш на него единствено и само като на приятел но нищо не може да се направи.По-добре бъди искрена с него и се опитай да му го обясниш по-възможно най-деликатния начин,отколкото момчето да си живее в заблуда и да продължава да те сваля,вярвайки си че някой ден ще му обърнеш внимание

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ludamacka
    ami govori s nego i my kaji 4e go obi4a6 samo kato priqtel.nedei da otlaga6 i da my dava6 naprazni nadejdi

Супер фен
    Град
    до тебе...
    nai dobre e da govorish s nego oshte kato e vreme dokato nqma golemi nadejdi kaji mu che ne go haresvash drun drun che ne iskash da go naranqvash nema smisul i toi da si vduhva baprazni nadejni uspex...
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Голям фен
    Sled kato ne izpitvash chustva kam nego taka ili inache sarceto mu shte bade ,,razbito'', ti prosto mojesh da go napravish po leko kato mu obqsnish che tova mejdo vas nqma da se poluchi.Uspeh
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Единственото, което можеш да направиш е да говориш с него.
    Вече какво ще му кажеш, зависи изцяло от теб и никой друг.
    Дано всичко мине гладко.
    Успех.

Супер фен
    Град
    София
    Невъзможно е да не му го разбиеш...за съжаление това е леко неизбежно. Кажи му го,но без да увърташ,така че той да не може да продължи да се надява,не му давай никакви напразни надежди,че става опасно после

Повече от фен
    prosto mu kaji kak stoqt ne6tata,nqma smisul da mu dava6 naprazni nadejdi
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Повече от фен
    Излъжи го.Кажи му ,че много ти допада като човек и като момче ,но не искаш да си разваляте приятелството като почвате връзка ,защото където има любов най -често има раздяла ,а където има раздяла приятелството се изпарява.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си