Здравейтеее
Бе днес цял ден си мисля да пусна темичка.
И под душа си затвърдих решението
Та , извинявам се ако е имало такава тема преди , аз скоро не съм виждала.
Кои са качествата които най-много харесвате в партньора?Тези на които се възхищавате?Или просто някакви характерни черти , които обожавате , и без които той/тя няма да е това което е?Разбира се ако са прекалено лични и нямате желание да ги споделите , запазвате това си право.
В моя приятел обичам всичко.Начинът,по който ме разсмива,нежността с която се събужда през нощта ,за да ме погали,да ме целуне по нослето и да ми каже,че съм най-милото му същество...Качествата ,които най-много харесвам...всичко ,което той прави и начинът,по който го прави-интелигентно и с финес.Обичам, неговата грижа за мен,това, че мисли за мен във всеки един момент;когато носи парченце торта или шейк за своето сърдито бебе,за да не бъде вече толкова сърдито,когато ме притиска силно щом ми е студено...Обичам неговата емоционалност-това,че не се свени да се просълзи,когато му е тъжно,че ме развеселява винаги,когато усети ,че имам нужда...Мога да изброявам още часове...Всичко това за мен са качества,но най-важното е това,че той е ЧОВЕК,не само към мен.