.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Фен
    Град
    In YoUr DrEaM {}{}{}

{}Качества{}

Здравейтеее
    Бе днес цял ден си мисля да пусна темичка.
    И под душа си затвърдих решението
    Та , извинявам се ако е имало такава тема преди , аз скоро не съм виждала.
    Кои са качествата които най-много харесвате в партньора?Тези на които се възхищавате?Или просто някакви характерни черти , които обожавате , и без които той/тя няма да е това което е?Разбира се ако са прекалено лични и нямате желание да ги споделите , запазвате това си право.

В моя приятел обичам всичко.Начинът,по който ме разсмива,нежността с която се събужда през нощта ,за да ме погали,да ме целуне по нослето и да ми каже,че съм най-милото му същество...Качествата ,които най-много харесвам...всичко ,което той прави и начинът,по който го прави-интелигентно и с финес.Обичам, неговата грижа за мен,това, че мисли за мен във всеки един момент;когато носи парченце торта или шейк за своето сърдито бебе,за да не бъде вече толкова сърдито,когато ме притиска силно щом ми е студено...Обичам неговата емоционалност-това,че не се свени да се просълзи,когато му е тъжно,че ме развеселява винаги,когато усети ,че имам нужда...Мога да изброявам още часове...Всичко това за мен са качества,но най-важното е това,че той е ЧОВЕК,не само към мен.

целувки

Супер фен
    Град
    до тебе...
    abe mislq che imashe no beshe otdavna emi mil umen sladuk da se durji milo s men no da ne prekalqva!! da ima chuvstvo za hummor no da e e mnogo ligav abe ne durja mnogo na vunshniqt vid no i nego gledam
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Голям фен
    Кавества - интелект, уважение към мен, умение да реагира бързо във всяка една ситуация, мъжественост, до някаква степен суровост, умението да бъде кавалер, импулсивност, трезво мислене, закачливо , а не арогантно чувство за хумор...
    Дразнят ме адски много - голямото му самочувствие, това , че никога не се извинява за нищо, това ,че постоянно планира нещо , страхотен работохолик и понякога съвсем забравя да бъде мил.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Супер фен
    Град
    София
    Честно казано има нещо,заради което много му се възхищавам и това е,че той е амбициозен и когато каже нещо го прави(за разлика от мен),затова съм сигурна,че той много ще успее в живота...също от чисто лична страна му се радвам за това,че е нежен,с чувство за хумор...има още много добри качества,но разбира се има неща като неговата несериозност понякога,което ме ядосва...но му е простено (засега )

Za men li4no trqbva da bude -s hubava viziq, da ima intelekt ,da znae s granisi 4a6kata, da e vesel 4ovek i ne na posledno mqsto da me OBI4A
    Vliubena v usmihnati letni dni,eto me.Slunceto revnuva me i s lu4i ,gali me.Po-stastliva sum ot predi,znae6 li 4e pri4iata pak si tii..TO4NO TII v gore6ti no6ti to4no ti..

Голям фен
    moq priqtel ima 4erti..koito ne sam zabelqzala v nikoi drug..prostoza tova mi se struva tolkova razli4en..ne moga da vi go opi6a..no za men prosto toi nai-dobriq..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Повече от фен
    Нежен ,честен ,умен ,чаровен .А най-важното му качество е това ,че ми търпи простотиите.

ami obi4am vsi4ko v nego.na4ina po koito mi govori,po koito me celyva,obi4am vsi4ko koeto mi pravi.obi4am haraktera my,na4ina po koito se durji s men.abe absolytno vsi4ko obi4am go s cqloto si surce i dy6a

ami obicham mnogo ne6ta v nego ;} primerno kato spq v tqh ;] sled kato zaspq :] me gushka gali celuva ne spi po celi no6ti za da si me gleda :} postoqnno mi kazva 4e me obicha i go dokazva :] dyrji se s men neveroqtno :] daje predi dve sedmici spahme v leglo ot rozi :} beshe neveroqtno :] obicham na4ina po koito me razsmiva po koito me celuva po koito me gali pregryshta.... vyob6te ne bih go zamenila i za nai bezcennoto bogatstvo na sveta :}

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    v moito mili4ko bebence haresvam slednoto:sladkite bebe6ki ustni,li4iceto s nevinen pogled,golemite kafevi o4i,gustata mu kafqva kosa,muskul4etata na rucete,krakrata mu,osobeniq mu harakter,mekata mu i dobra du6i4ka,na4ina po koito me gali,na4ina po koito me kara da se 4uvstvam obi4ana :P
    няма любов

Обожавам начинът,по който ме гледа,по който ме целува,прегръща,винаги може да разбере какво искам,винаги може да ме разсмее.Приличаме си по адски много неща,намерили сме се-точни характери и донякъде точни интереси.И двамата обичаме купоните,шумните компании,винаги ме изненадва с нещо ново,кара ме да се чувствам най-обичаното момиче на света.Харесва ми това,че ме ревнува,много ми е смешен в такива случаи .Харесва ми,че е фотболистче и дори започна да се занимава професионално,кефи ме че има обеци на ушите,обожавам гласът му,начинът по който говори,това че е много контактна личност,обожавам лицето му,много е сладък,чаровната му усмивка....погледите на момичетата,когато ме видят под ръка с него. .Мога да пиша още,но по-добре да съкратя,защото няма спиране.Мисля,че този път съм срещнала любовта.

Супер фен
    Град
    София
    Само на мен ли ми се струва,че повечето отговори наблягат на външните качества,а не на вътрешните

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    ммм...харесвам му очите,ръцете,косата,нежния поглед,чувството му за хумор,харесва ми поведението му,харесва ми тва че дава всичко за човека до себе си,че държи на приятелите си,че ме кара да се чувствам сигурна и спокойнахаресва ми начина по който ме обича и показва чувствата си,харесва ми като цяло

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си