- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Дали могат да ни разделят такива глупости?
Ходя с приятеля си от 3 месеца.Той е на 19 аз съм на 17. По принцип се разбираме страхотно. Това което изживявам в момента с него за първи път ми се случва. Той е много различен човек и ми отвори очите за много работи. Аз го обичам и съм напълно сигурна в това, до сега не съм обичала никой друг. Той веднъж ми каза че ме обича и наистина му вярвам аз го почувствах толкова силно,чак ми се насълзиха очите. Ние рядко се караме...но веднъж....Той тъкмо си трагваше и ме попита дали съм свободна вечерта да дойде,аз му казах че ако нямам работа ще му звънна,но той го е разбрал по друг начин. По късно ми писа смс че съм го натъжила и наранила като съм му казала че "ако няма кво да правя ще ти звънна". Той не беше разбрал думите ми правилно,но както и да е. Аз му се извиних казах му че съжалявам за думите си. На другия ден получих e-mail от него ето това :
Izvinenieto e nai-lesnata rabota nali?... po-dobre e oba4e da se
zamisli6 za6to mi govori6 taka i za6to otno6enieto ti kam men na
momenti e hobavo na momenti izob6to ne ti puka za men, i govori6 kakvi
li ne neobmisleni ne6ta. Obvinqva6 me za vsi4ko, 6tom ti e krivo
zadaljitelno az trqbva da sam vinoven, govori6 i deistva6 bez da
misli6... obi4am te, no nqma da tarpq takiva gluposti, za6toto sam se
nagledal i naslu6al na takiva izpalneniq.
Vapreki 4e si na 17, spored men ti si zrql 4ovek... taka 4e stiga si
pravila detski prostotii... Tiq ne6tica vzeha naistina da mi natejavat ve4e!!!!!!!!
Хора искам да ви попитам дали ако наистина ме обича,дали ако има много силни чувства към мен може да ни разделят такива глупости.Аз си мисля че той преувеличава не е станало нищо кой знае какво. Все пак аз толкова много го обичам че бих могла да изтърпя всичко лошо от негова страна ,ами той за най-малкото ..................
почвам да се съмнявам в чувствата му а не искам да е така
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Мила той не те е разбрал правилно!Обясни му какво тчно си искала да му кажеш,въпреки че ако е инат ще държи на ссвоето!Но опитай!Всеки има гадни дни!и аз съм имала такива,преиначавала съм думите на приятеля ми и започвам да говоря пълни глупости!Като тези които ти е казал твоя приятел!Замисли се,че може би и той се съмнява в твоите чувства!Може би именно това е причината да ти наговори тези неща!Най - добре седнете и си поговорете сериозно!Кажи му какво чувстваш към него и го накарай да ти повярва!И му кажи в очите че те дразнят тези чести караници за дребни неща!Пък дано те разбере!Това че се съмнява в думите ти не е добре!Но може би го прави защото те обича,обмисля всичко което му казваш(и те разбира погрешно),защото го е страх да не те загуби!!!![]()
аз мисля че трябва да си поговориш много добре с него и да му обясниш че не е разбрал правилно.не мисля че такава малка грешка трябва да баде причина за раздяла.щом се обичате мисля че ще се разберете.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
така е...поговорете..обясни му...и като му го кажеш...го цункай му кажи че го обичаш...и ако той също няма да се карате за простотии...Първоначално написано от sladkoto_neli
Първоначално написано от SeXyTo_f
![]()
Плюс всичко казано до момента от всички останали опитай да отстъпваш и ти и той защото за една връска това е много важно!
Явно наистина те е разбрал погрешно.Обясни му как стоят нещата той е голям би трябвало да те разбере,не разрешавай на такива малки проблеми да застанат помежду ви,да ви отдалечат един от друг и после да съжалявате и двамата!
ami spored men toi e drebnav 6tom kato ne te e razbral pravilno pov4a da razviva teorii,4e my e pisnalo i taka natatuk.govori s nego i my kaji 4e ako ne te e razbral na momenta prosto da te pita kakvo vsu6tnost si iskala da kaje6 ili prosto da ne preina4ava taka ne6tata se edno si vinovna za ne6to,koeto moje da vi razdeli
mila obqsni mu 4e ti ne si kazala ni6to takova kaij mu kak stoqt ne6tata pokaji mu kolko mnogo go obi4a6 pokaji mu prosto mu pokaji
ami qvno ne e samo zaradi edin slu4ai, toi kazva 4e na momenti se durji6 sqka6 ne ti puka za nego, moje i da ne e taka, no taka izgliejda v negovite o4i. pogovori s nego, kato ne samo se izvinqva6, ami obe6tai da poraboti6 po vuprosa i da ne se povtarqПървоначално написано от краси
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
проблема при хората е ,че като тръгнат да се вайкат и винаги казват част от истината...сигурен съм ,че е имало и други проблеми между вас........
говорих с него и плюс това ние често си говорим.Аз се опитвам да го разбера и правя всичко възможно да не му е гадно с мен. Писах му в пощата и му обесних как стоят нещата,но той нищо не каза. Когато дойде вкъщи го попитах "кога аз съм се държала гадно с него" а той каза винаги,направо неможах да повярвам,явно го правя несъзнателно.Попитах го как така винаги дори и сега ли ? а той каза че сега не му се говори,че сега е весел и не иска на тази тема.И аз спрях за да не се ядоса повече. Как може аз да се държа гадно,та аз правя всико възможно той да е щастлив с мен , немога да го разбера,но няма да оставя така нещата.Ще видим следващия път,няма да го оставя да ми се измъкне![]()