- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pitane za svirkite
Zdraveite priqteli ,
kazvam se Ani na 14 godini sym , imam priqtel ot 1 mesec - toi e na 18 godini , problemyt e che az sym devstvena toi znae ne iska da me otvarq oshte no iska da mu duham , pitaneto mi e kak se pravqt?
Mejdo drugoto az mu davanm da mi svyshva na cicite i na kosata dokato mastrubira , tova mnogo mu dopada , spored vas normalno li e?
Сигурно е пълно с такива теми, потърси.
А относно свършването върху циците и косата, това си е съвсем нормално, много се харесва на момчетата.
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Този пич те е взел за канарче и сигурно го е страх да прави секс с теб, за да не го съдят.
2т. забрана за ползване на профил
ima ne6to verno v tva, vse pak kvo usilie mu predstavlqva da ta otvori..?Първоначално написано от LoRinSeR
neiska da te otvarq ma ti se izprazva po tqloto izglejda go e mn strah ot suda
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Леле колко хора са се вързали на ебавката. За жалост има и такива момичета.
Ако все пак темата е сериозна, то гаджето ти не е. Може ли такава простотия - да ти свърши на косата!!!
Що пък не, възбуждащо е ...Първоначално написано от WILD__BOY
2т. забрана за ползване на профил
Относно свирката си го питай него са много ясно че не знаеш как става затова поговорете си и го попитай!Хем ще му стане кеф като го попиташ хем нема да се излагащ пред приятелки ако ги попиташ!Тъка направи поне едно бивше гадже и след като и обясних ги правеше чудесно:P!Само едно запомни ВНИМАВАЙ СЪС ЗЪБКИТЕ!
hahahha e baxti i gavrata hahahah......momi4ence takiva ne sa za teb...imate 4 godini razlika plus tva moje da ne znae6 izcqlo kakav e...taka 4e bqgai dokato moje6
... щом ходат требва да му завърти 1 свирка .... се пак от 1 месец ходат.+ това щом му даваш да ти свършва по тялото не е никъф проблем свирки да му правиш (мале мале да оставиш момчето да мстурбира ццц- щом си тръгнала с него трябва да знаеш че ще иска секс от тебе .... то си е човешко .... ако не искаш да го правиш тогава верно бегай от него и това е )
macka nai-dobre e da go pita6 kakvo iska i kak go iska ,toi 4oveka 6te ti pokaje 100% sym sigorna!samo 6te ti kaja da go pravi6 s lubov i jelanie... taka se polu4ava nai-dobre...!aide pi6i i 6te ti kaja nqkoi ne6ta..![]()
Ei ne ste mn pravi vsi4ki koito kazvate 4e momi4eto e `vzeto za kanar4e`.I moq ne iska6e da me otvori i si poiz4akahme dokato ve4e ne bqhme napulno gotovi i napulno dover4ivi edin kum drug.Toi naistina me obi4a i sme si o6te zaedno taka 4e ima go i tozi variant . Vij oba4e ako mom4eto ne ti e kazalo konkretna pri4ina ili puk ima6 nqkakvi sumneniq ... kaji
Keep your head up,legs closed,eyes open ! ! !
да не ти дреме, продължавай да си свириш
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
pyrvo se ebi posle mu sviri i nakraq poemi.
basi momicheto maina... awe parvo sex-a ama toq e ebati izvratenqka maina svarsval i na cici te i bil na 18.. basi geizera... shto ne si fane nekoq deto vchera progovorila hate boys like that one taka de basi idiota kvo tva ?!?! a i momi4eto... zemi trenirai na krenvirsh ako baax maamy kvi sa teq we iskal da my sviri... ako iska she my sviri kvo e tva toq ne e takti4en![]()
basi idota sexa si e nomer edno!! da vliza izliza
![]()
AXHaxhaxhaxhX kak moje da ti svarshva na kostata we momi4e !?!?! ti luda li si ...
blqkk mn gadno na kosataПървоначално написано от LiSiKa
ima li drugi momi4eta na koito im svarshvat v/y kosite pfff
Love you Kris !!!
Ako staa vapros i az imam nepalnoletna priqtelka, s bashta bivsh voenen koito ili shte me na4upi nqkade ako me vidi ili po-loshoto shte me sudi Davam si zubite ama ne i zad reshetkite kudeto sex she ima dostatu4no ama she sa s lqv zavoi
I na men gadjeto mi pravi svirki, ama etiopski, demek gulta. A ti mu kaji na tvoq priqtel 4e ne moje samo ti da mu praish maniiki.. kaji mu da te lije. Az sum lizal priqtelkata si, ne e gadno, daje izpuska nqkva kiselina det e mnoo qka![]()
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
еми как да духаш...то си идва от вътрети си избираш начина за да може и на него да му е добре
а за свършването...защо пък да не е нормално
споко сичко е ок
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
ОМГ пич .. ти изобщо не си на 18 .. според мен де .. или си адски неопитен и неинформиран .. това не е киселина, а секрет .. и се отделя когато жената се възбуди и колкото повече се възбужда - толкова повече се подмокря .. това е с вкус на вода ама е по-мазно .. не е неприятно ... Просто хигиената е абсолютно задължителна иначе почва да понамирисва тъй като е телесна течност все пак и тя трябва да се разваля !!!!Първоначално написано от impress
Jedem das Seine!
bravo na Runnaway =D>Първоначално написано от Runnaway
Love you Kris !!!