- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Golqm gaf
Hora stana golqm gaf , pomagaite.
Znachi istoriqta e slednata:
-s gadjeto sme u nas i pravim sex do tuk dobre /v nas nqma nikoi/ nakraq sled kato svyrshih trygvam da vyrtq svirki na priqtelq mi da svyrshi no ne sym chula che maika i tatko se pribirat , v momenta v koito priqtelqt mi se izprazni v ostata nashite otvarqt vratata , GOLQM SRAM GOLQMO CHUDO , a i trqbvashe da gputna ne mojeh da izpluq pred tqh , sega ne moga da gi gledam v ochite , te se pravqt che nishto ne e stanalo , a priqtelqt mi e sduhal ot cqlata situaciq sushto , bashta mi go goni iz cqlata kyshta da go bie(((((((
абе тука за 5 минути се появиха 4 теми от гости, все някакви "странни", мисля че са от все един и същи тип.
Ако аз бях баща ти в такъв момент, тоя бих го спукал от бой ама...
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
milichka ne ti zavijdam![]()
хаха, ебати гадното...мии, баща ти верно ли го гони?знам че не е смешно..ама хаха
извинявай...ами минало...и сигорно ще се забрави...и си заключвай стаята следващия път
![]()
tva ako e istina---gorkata ti...pone ima6 kasmet 4e va6te se praviqt 4e ni6to ne e stanalo.vseki drud roditel 6te6e da pobesnee(meko kazano)
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
т'фа е гадно...ако ти кажа следващия път внимавай нема да ти помогне...тъй че най-добре просто се извини на вашите кави им че не знаеш как е станало..били сте превазбудени..ала бала..абе лъжи на куче..квот си дойде на акъла..само се измаквай че лошо стаа![]()
![]()
gaf, gaf, gaf....nz kak da se porai6 a i ve4e e stanalo, drug put-klu4a!!!
male mila ujas tva 6te da e golqm sram ama se pak ako ne6to ti pravat problem kaji im 4e ti si za da dostavq6 udovolstvie na priqtelq ti i 4e toi ti go vru6ta ili nekvo takova izmisli.pitai gi ako ne6to ti pravqt problem te nikoga li ne sa pravili su6toto![]()
![]()
няма любов
Еее, тъкмо като четох историята и си мислех за края, как майка ти и баща ти са се включили.. Деба, никога няма краят който аз искам![]()
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Оф...защо ти пука! Не си зачената непорочно..моят баща е счупил легло, като се е хвърлил страстно към мама, която е била на леглото. И родителите са лудували и вероятно и сега лудуват.
lele maiko tva mn ste gafili mn sme6no naprao xaxa a ti na kolko god si i toi na kolko e ! ? iteresnomi e
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
хаххахах изрудщина...ако е истина н...не не не не издържам хахах
Тва съм го чел поне 10 пъти.Земи измисли нещо ново и оригинално.
Интересно как се правят, че нищо не е станало, а в същото време баща ти го бил подгонил из къщата. Малко не се връзва, не мислиш ли?![]()
Левски шампион але але!
нз мацка кофти ситуация на мен ми се беше случило такава ситуациа ама
беше в наси нащте нищо не ми казаха освен ПАРИ ЗА АБОРТ НЕ ДАВАМЕ
![]()
xaxaxaxaxaxaxaПървоначално написано от Wu-Tang
emi pravisa va6te xaxaxa trea si vnimatelen
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
kofti rabota,ama kvo da se pravi-stanaloto stanalo
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Lele ujas i na men vednaj mi se slu4i ne6to takova ama bqhme v priqtelq mi i malka mu si doide i vlezna v staqta i samo ni vidq i si zatvori vratata jenata az 6tqh da umra v tozi moment nemojeh da mradna mqika mu izleze i nie bej da ni nqma i ne bqh hodila dalgo vreme v tqh za6toto nemojeh da pogledna maika mu be6e istinski ujas mn kofti
Хм,аз на баща ми съм правила свирки,какво толкова,деба![]()
ela naprai i na mene nqma lo6o
pak po temata naistina mn kofti,ma nie tuka kakvo mojem da ti pomognem ??osven kakto vijda6 pove4eto se podigravat.evala ne tezi koito pomagat....
хахаххах аз съм мил и нежен и любящ и пълня дупета с "любов" \Първоначално написано от CaSsPeR
/ \
/
ujas... mili4kata![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти