.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Фен
    Град
    София

Кажете на какво Ви е научила любовта?

Бихте ли споделили с всички какви изводи сте си извадили не само от любовтаама и от връските?Ще мие много интересно да разбера и благодаря на всеки който сподели опита си :P!

Голям фен
    ot lubovta az nau4ih..4e vseki edin hubav momenta se zapla6ta s dva pati pove4e bolka..kakto i bolkata izpitana ot lubovta...se zali4ava s malko radost...4e za da polu4i6 trqbva da dade6..4e za da iska6 trqbva da zaslujava6...

za vrazkite nau4ih..4e nqma vrazka bez doverie..bez radost.. i ...bolka..i o6te ne6to nau4ih...ako 4oveka do teb se opitva da te promeni..toi ne te zaslujava..i ne trqbva da si gubi6 vremetos nego..i ako ne obi4a6 nqkogo ne stoi s nego...vinagi kazvai istinata..na 4oveka kogoto boi4a6..makar i da go zaboli..za6toto kato q razbere bolkata 6te e 100 pato po-silna..

i ob6to vzeto lubovta e-GOLQMA NE6TASTNICA...koqto se opitva i na6eto 6tastie da razvali...i jalkoto e 4e v pove4eto slu4aida ne kaja vsi4ki TQ USPQVA..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    az razbrah sa6to mn ne6ta...4e lubovta e nai krasivoto i istinski 4uvstvo na sveta no v sa6toto vreme i nai lajovnoto i ujasno...4e ako iska6 lubov trqbva da dade6 lubov, doverie, grijovnost, laski i vnimanie kam lubimiq 4ovek...4e tq ni pravi moje bi po slabi...4e dori i nai malkoto ne6to moje da te narani ako obi4a6 istinski...4e prosto lubovta sa6testvuva!!!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    ми че да обичаш боли...и че трябва да имаш само доверие на себе си...научих се да ценя..и виждам това което имам...и че никой не е съвършен...и че от това че си влюбен/а не виждаш какъв вдействителност е човека до теб....като ти каже само думата обичате...е найстина така...но не е...много изводи и поуки съм си извадила...и се чувстваш обичан човек...и можеш да се опреш на този човек да ти бъде упора...ама какро се казва нищо не е вечно...(мислех че само любовта но дори и тя не е) и същото така съм на мнението на цвети...

Град
    sliven

Lubov..........

lubovta e nerazgadaemo podludqva6to romanti4no 6tastlivo sabira6to no i razdelq6to dori ponqkoga sku4no no v pove4eto slu4ai omaiva6to i svarzano s muzikata 4uvstvo

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    От любовта научих,че нищо не е вечно...
    От любовта научих,че човек може да се окаже коренно различен в един момент..
    От любовта научих,че всяко нещо си има край
    От любовта научих,че тя е най-прекрасното и най-гадното нещо,което може да ти се случи..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Само две думи: търпение и всеотдайност
    When you dream anything can happen.

Фен
    Град
    София
    Все пак и аз да кажа нещо!
    Всичко което го споменахте +Научих, че под всяка твърда черупка, се крие някой, който иска да бъде ценен и обичан!
    Научих, че любовта, а не времето, лекува всички рани!
    Научих,че когато те обичат най-силно си най-силния/та!

Повече от фен
    Научих ,че винаги в една връзка единия обича повече от другия.Любовта не е само превличането тя е също и доверие,приятелство ,разбиране ,веселие ,прошка ,и понякога страдание.

Guest
    Научих се да живея за момента...че всичко си има начало и край...че в един момент обичаш,а в друг всичко изчезва->хората се променят...че ревноста без пречина води до раздяла...че един път обикнеш ли някой цял живот ще е в сърцето ти и дори след години да го видиш и нова любов да има по-голяма пак ще трепне нещо в сърцето ти,защото си обичал тоя човек.Колкото по-силно обичаш толкова повече ще те боли...че няколко месеца любов и щастие да са за сметка на години нещастие и тъга по изгубената любов.Най-много боли несподелената любов,че първият месец след раздялата е най-труден.Ако си влюбен и щастлив радвай се на момента,ако си загубил любовта не се унижавай да се молиш и със сълзи се обърни и продължи напред...А и когато те зареже някой....той рано или късно осъзнава какво е загубил и те оценява,и пак ще те поиска дори след години

Nqma ni6to po hubavo ot liubovta i ni6to po bolezneno ot neq!!!!!!!!!!!!
    Za da me gushkash shte trqbva mnogo da me slushkash!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    научих, че това е най-хубавото и истинско нещо на този свят, но в същото време то ти носи много болка ...
    научих,че като всяка песен и любовта с даден човек има край...
    научих се да имам доверие на човека срещу мен,защото това е най-важното в една връзка..
    научих се да прощавам(и иронията е,че на мен не ми простиха само заради една грешка...)
    научих се,че за да получаваш любов, то трябва и да даваш...
    но най-лошото,което научих е,че от любовта боли...много
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

LUbovta e tova chyvstvo koeto te kara da se chyvstvash che jiveesh ,no v sushtoto vreme tq prichinqva i mnogo bolka .Krasiva e kogato e spodelena togava se chyvstvash adski shtastliv s choveka koito obichash no idav i momenta v koito se razdelqte i togava mn boli,no po dobre da q izjiveesh i posle da boli otkolkoto da ne si q izjivql.A vruzkite s tqx natrupvame opit kak da se darjim v lubovta ,kak da razbirame choveka do nas,dori se prevuzpitavame i samite nie
    Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli

Голям фен
    Да съм малко по сдържана и да не показвам докрай чувствата си.......
    А от връзките, колкото и странно да е всяка връзка е сблъсък на характери и колкото и да обичам трябва да се опитвам да не губя достойнството си или поне да не забравям , че първо трябва да уважавам себе си .....

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    ot lubovta az nau4ih..4e vseki edin hubav momenta se zapla6ta s dva pati pove4e bolka..
    Prosto momentite na radost minavat kato edin mig..a bolkata e sqkash vechna...
    Btw az opita si do momenta nauchih che da obichash znachi da boli...no pak i tova che az sam si bila vinovna za vsqka edna bolka...Shtoto sam imala koito si pojelaq no nito edin ne sam zadarjala..

Фен
    Град
    In your nightmares
    За любовта научих че не съществува...
    ------------------------- всичко е само привързаност и нищо повече...

За връзките научих че един си заминава и идва друг...
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

1.4e v edna vryzka ima tolkova bolka kolkoto i obich ..
    2.4e v edna vryzka trqbva da pravish kompromisi
    3.nau4ih se 4e trqbva da proshtavam
    4. 4e trqbva da jertvam cqloto si svobodno vreme za nego a samo ve4er da se grija za sebe si
    5. razbrah i 4e vinagi trqbva da izbirash mejdu priqtelkite ti i PRIQTELQ ti ;] dvete ne6to ne se vryzvat mnogo ;}
    6.vse o6te ne sym usetila no znam 4e ot liubovta nakraq pone ediniq go boli i za dvamata :P

Фен
    Град
    Пазарджик
    Има полза ако е била взаимна, аз никога не съм имал споделена обич. Мнението ми за любовта е в подписа ми Надявам се това да се промени, но ми е много трудно
    Любовта е по-силна от всичко

ООоо,темата е добра,браво!!
    От любовта нау4их много неща!Всяка една връзка ме нау4и на нещо!Нау4и ме да бъда силна,да нямам много доверие на 4овека до мен,винаги да се съмнявам!Разбрах 4е да оби4аш,не е просто някакво увле4ение и после все едно нищо не е било Оби4та е много силно 4увство,което се разбира,когато опознаеш и преживееш много с партньора си!И 4е ако единия прави номера на другия това не е любов!!!Абе много неща просто!!Но пък няма идеали хора ))

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    liubovta me nau4i kak da obi4am i kak da pokaja na edin 4ovek 4e go obi4am,kak da se durja dobre s nqkoi,kakvo obi4a toi,nau4i me na stradanie i bolka nau4i me da me boli bez da imam nqkakva rana,nau4i me da se mu4a s vsi4ki pre4ki i trudnosti v jivota.nau4i me da buda strada6t no istinski 4OVEK \/
    няма любов

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    От любовта научих доста ... че всяко хубво нещо си има край и след това те чака двойно повече болка.. научих че има грешки, които не трябва да се повтарят ( за жалост ги повтарям всеки път) Научих, че за да има любов трябва да има мн доверие, прекалено мн компромиси и разбирателство и научих , че любовта е само илюзия, която те кара да гледаш на света с розови очила, след което си тръгва изведнъж и ти оставя само мъка, болка, самота и сълзи ... хубави спомени и нищо др

ami lybovta me nay4i 4e ne e da si nameri6 nqkogo,s kogoto da jivee6,a nqkogo,bez kogoto ne moje6 da jivee6.nay4i me 4e trqbva da dava6 vs ot sebe si na 4oveka do teb.da misli6 i za nego a ne samo za sebe si.lybotva boli no bez neq kuv 6te6e da e jivota-nikakuv

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    От любовта научих,какво е да летиш в облаците от щастие,какво е сутрин да ставаш с желание,защото ще ГО видиш
    ОТ любовта научих супер много неща,научих,че съществуват истински хора,съвърштенни.
    Научих,че дори и само с една усмивка,с един поглед,с една дума някои може да те накара да се почувстваш най-щастливия и обичан човек на земята!
    Но също така научих,че думата ЗАВИНАГИ не може да съществува,не можеш да накараш сърцето да обича повторно,това което вече не обича....
    Научих се какво е БОЛКА...
    какво е да ти текат сълзите,само от спомени....
    Научих,че да обичаш значи да боли,и че дори и от най-щастливата любов,от най-истинските чувства накрая остава само спомена,че някога си бил щастлив....
    Ами общо взето и през двете крайности съм преминавала....
    Жалко,че сега съм във втората крайност,ама....
    f@nt@zi@

Фен
    Град
    BG
    Какво научих от любовта ли?! Ами да си призная...много неща...
    Научих, че човек не трябва да се страхува от любовта, само защото не иска после да го боли...
    Научих, че ако от самото начало имаш предразсъдаци, нищо не се получава...
    Научих, че човек трябва да вярва в това, което вижда, а не да си мисли, че може да чете между редовете...
    Научих, че когато всичко върви добре, хората сами си съчиняват проблеми...
    Научих, че любовта не се гради единствено на секс, но без него не може...
    Научих, че не е необходимо да се преструваш пред човека, на когото държиш. А напротив - можеш да бъдеш себе си...
    Научих, че ако обичаш някого, трябва да си готов да жертваш всичко за него - свободно време, принципи, разбирания, а понякога и приятели...
    Научих, че не само единият трябва да прави компромиси...защото иначе не се получава...
    Научих, че важният в една връзка не е нито мъжът нито жената, а това, което са заедно...
    Научих, че не е необходимо да спреш да обичаш някого, за да сложиш край на една връзка...Можеш просто да му дадеш свободата, въпреки че знаеш, че чувствата ви са живи...Понякога това е необходимост...И е по-добрата алтернатива...ти никога не спираш да го обичаш, нито пък той теб...но просто и двамата продължавате напред...
    Научих, че любовта (както всяко нещо...има край)....
    Научих, че невероятно много боли...
    Научих, че любовта измаря...
    Научих, че хората лесно могат да си омръзнат....
    Научих, че "да останем само приятели" са празни приказки....
    Научих, че ако спиш с най-добрия си приятел...после няма как нещата да не се променят....
    Научих, че всяка любов оставя в сърцата и душите ни незаличима следа...
    Научих, че хубавите моменти никога не се забравят, за разлика от лошите....
    Научих, че без любовта не мога да живея, въпреки всичката болка, която понякога носи тя....и че имено любовта може да осмисли живота ни и да ни накара да се усмихваме!!!
    А, да....научих и че ако обичаш някого, никога не трябва да се отказваш да се бориш за него (въпреки че съм забелязала, че мъжете винаги бягат, когато стане по-трудно)
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Guest
    Ами нещата,които научих от любовта ме промениха адски много,бих казал из основи.Научих,че МОЖЕШ да се довериш на друг човек повече,отколкото на себе си,че можеш да довериш на друг човек всичко,дори живота си.Че любовта може до причинява агонизираша болка,дори смятам,че е единственото чувство,което може само по себе си да убива.,,но в същото време е единственото чувство,което може наистина да те накара да се чувстваш щастлив.Че понякога ни кара да се чудим защо сме живи,какъв е смисъла от всичко щом само боли,а в другия момент да осъзнаеш,че човешкият живот е прекалено кратък,за да изразеш любовта си.Научих нещо,което повечето хора тук ще отрекат,но аз бих заложил живота си на него-възможно е любовта да е вечна,или поне да трае до последния ни миг.Да,възможно е тя да няма край,макар,че е трудно да се повярва.Аз осъзнах,че обичам по точно такъв начин,че чувствата ми биха били същите дори след 1,10,100 години,че любовта ми е вечна.И аз съм убеден в това,на моменти повече отколкото във факта,че съм жив и съществувам.Научих,че това е просто най-великото усещане,най-прекрасното във човешкия живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си