- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Обичаме се,но аз съм по-висока.Да тръгна ли с него
neka da ne ti puka kakvo kazvat drugite.znai si samo 4e go obi4ka6i 4e toi te obi4ka.kakto za liuobvta nqma granici,vuzrast taka nqma i viso4ina.
няма любов
дам,така е!Височината нито определя чувствата,нито пък човека..Да не ти пука от хорското мнение,гледай на теб да ти е готино! А по въпроса ти-Да, тръгни с него,ако се обичате:}Първоначално написано от midnight...
f@nt@zi@
mersi za savetite re6ih 4e ne pla6tam danak ob6testveno mnenie i sega sam mnogo 6tastkiva blagodarq vi za savetite![]()
![]()
![]()
![]()
Хмм,виждал съм много такива двойки...и не виждам нищо странно в тях... какво толкова?Първоначално написано от faith girl
Я ми кажи,ако видиш 2 ма гейове...няма ли да ти стане по странно от колкото да видиш едно момиче и едно момче,от което момичето е малко по високо...я стига!Не се излагай..!
Кои са тези Другите??
Приятели?: ако са ти приятели няма да ти се подиграват а ще ти кажат че много добре си направила с това момче и тн.
Околните?: Не трябва да се влиаеш от мнението на хора,които не познаваш,хора които не те ценят,хора които те ебават за собствен тестис-тестис...
Горе главата..мисли позитивноуспех с момчето..всичко най-най!
babi_girl,2 метра ще са малко множко..... я се наведи да те целуна,че отмалях да подскачам
![]()
Да не ти пука какво мислят и говорят другите.....щом се обичате няма значение дали единия е по-висок или нисЪк
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Golqma rabota kato si po-visoka ot nego.kakvo znachenie ima?!Imam poznati koito hodqt veche, 3 godini a mackata e s 2 glavi po-visoka ot nego!
Живеем всякаш никога няма да умрем, а умираме все едно никога не сме живяли ...
Първоначално написано от priti_kiti
DA ne ti puka kato si po-visoka ot nego za lubovta nqma graniciПървоначално написано от priti_kiti
NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.
Определено тръгни с него и ен слушай хорските мнения!![]()
МОЖЕ ДА ФАНЕШ ЕДНА ДВУЦЕВКА И ДА СИ ПРЪСНЕШ ТЪПАТА РЕПАПървоначално написано от faith girl
![]()
![]()
![]()
ебати момичетата.............