- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Pitam se...
s edno mom4e ot moq grad ....otdavna se poznavame no naposledak zapo4nah da se dvijda v tqhnata kompaniq i ot okolo dva tri meseca postoqnno se vijdame...toi mi be6e kazal 4e moje da stane ne6to mejdu nas ..sled kato vsi4ko se promeni..edna moq fr go haresa i toi i kaza 4e ne moje da stane ni6to mejdu tqh i prodalji flirta s men...no tva momi4ee si prerqza venite i togava toi ne znam ot sajalenie li ili ot kakvo q prie v nashata kompaniq ...be6e mil s men no sled tova zapo4na da se darji mn grubo da me nasilva po nqkakav na4in..a toi poprincip ne e takav 4ovek...obarvashe me..durpshe me da sqdam v nego..izob6to promeni se..posle mi se izvini no az ne mu prieh izvineniqta (pravilno li postapih togava?) i posle po skype s tva momi4e si govoril i neina priqtelka gi napraila gadjeta...mn zduhana istoriq hora..i 4e posle vse kato se vidihme v kompaniqta i se psuvahme ...toi pishe na edna el.tablo "iliqna e very very bitch" i edin negov priqtel pishe "ovca i koza" i tova mom4e go trie...
i ostavq samo parvoto...sled tova se sdobrihme s tva mom4e a tio zarqza "gadjeto si" 6toto daje ne mu obru6tashe vnimanie...bqgashe ot nego...samo mu se usmihvashe i ..predstavete si pee6e si kazan4eto vrii bqla pqna pushta ili ne6to ot toq rod i se varteshe v krug...sega tova mom4e q luje 4e q e zarqzal 6toto se e celuvala s moeto bivsho gadje a nqma takoa ne6to..prosto toi ne iska da e s neq..dobre 1 problem reshen...sega vseki den si se gledame mn qko v kompaniqta govorim si..usmihvame se..si4ko e the best..no izlezna nov problem..toi se vlubil v 1 momi4e s 1 godina po golqma ot men..ot edno selo e i e brus ot pupki....no...tova e lubov..i mn se radvam za mom4eto no toi tarsi po seriozna pr ...a tova momi4e e adski sramejlivo nqmala e gadje nito se e pregrashtala s mom4e..ni6to... kak da mu pokaja 4e az o6te go obi4am i iskam da sme zaedno??kak da mu pokaja 4e ne me e sram izob6to...i 4e sam tova koeto toi tarsi...po harakter i po vanshnost..ne kazvam 4e sam hubava..naprotiv..no si imam samo4uvstvieto...koeto vseki trqbva da ima
i vse pak?? spored vas ima li 4uvstva kam men..moje li da ima?? i kak da mu pokaja 4e vse o6te go obi4am...ili 6te ima li efekt ako go drapna na strana i mu kaja "ei az o6te te obi4kam..iskah prosto da go znaesh" ??i kak da mu pokaja 4e ne sam sramejlivka ...kato tezi na koito e popadal vinagi
help me