.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    ludo`{f}`4e{}
    Guest

problem sus zurnata na gurdite

Zdraveite!Imam edin problem i iskam da popitam vas za nego..zna4i na 16 godini sum,momi4e su i grudnata mi obikolka e 94..no nqmam zurna,tova normalno li e molq Vi otgovarqite mi seriono i ne se podigravaite

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    какво означава да нямаш зърна? там където би трябвало да имаш зърна имаш нормална кожа?? или са ти малки... ако може да поясниш малко.

Мега фен
    Даже е много ненормално - като че ли да нямаш вагина.

ludo`{f}`4ee
    Guest

zurnata

am zna4i ima si krug4e takova po tumno,no nqmam zurna...prosto malka dup4ica(nz dali e dup4ica de)

Мега фен
    Така няма да можеш да кърмиш. Дупчици може да има, обаче бебето няма да има за какво да си захване устничките.

Guest
    Имаш хлътнали или плоски зърна. Никога ли не щръкват? Дори когато е студено или стиснеш ареолата? Това за кърменето е глупост и отживелица. Бебето засуква ареолата, не самото зърно. Може да кърмиш, просто трябва малко по-специална подготовка. Дефекта е козметичен, а не медицински. Има вакуумна помпична на фирмата AVENT, казва се Niplette, след няколко седмична употреба зърната ти би трябвало да се коригират. Другия вариант е операция.

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Ami ne znam,sigurno sa ti mnooogo hlatnali navatre...E,ne e chak tolkova locho...A za karmeneto,may bi mogla s edni specialni postavki za zarna na CHICCO.

dsasad
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Имаш хлътнали или плоски зърна. Никога ли не щръкват? Дори когато е студено или стиснеш ареолата? Това за кърменето е глупост и отживелица. Бебето засуква ареолата, не самото зърно. Може да кърмиш, просто трябва малко по-специална подготовка. Дефекта е козметичен, а не медицински. Има вакуумна помпична на фирмата AVENT, казва се Niplette, след няколко седмична употреба зърната ти би трябвало да се коригират. Другия вариант е операция.
    kolko stryva Niplette?ima li nqkakvi drygi medikamenti?

iskam da vi kaja samo EDNO: ne vqrvayte na tezi ne6ta 6toto daje ne poznavate onezi koito pi6at tezi redove i ne se zablujdavatye a ako tarsite nqkakav savet i ste se spreli na tozi sayt povqrvayte mi spreli ste se na gre6na p1te4ka.. A Ako iskate da tarsite pomo6t edinstvenoto mqsto e kabineta na li4niq lekar. Tova e koeto iskam da vi kaja : toy ili tq 6te vi dade nay to4nata informaciq povqrvay te mi i ne iskam s tova pismo da obidq nyakoy no ISTINATA VINAGI BOLI i imayte edno naum..aede uspeh4eta na vsi4ki tiyneydjari da se spravqte s vsi4ki problemi i vaob6te da se ste 6tastlivi v jivota!!!!!!! AKO nqkoy iska da mi pi6e da go napravi na moq skype: aysitooo
    8т. системно

Фен
    Град
    София-Свищов-Плевен
    Цитирай Първоначално написано от AySiToOo
    iskam da vi kaja samo EDNO: ne vqrvayte na tezi ne6ta 6toto daje ne poznavate onezi koito pi6at tezi redove i ne se zablujdavatye a ako tarsite nqkakav savet i ste se spreli na tozi sayt povqrvayte mi spreli ste se na gre6na p1te4ka.. A Ako iskate da tarsite pomo6t edinstvenoto mqsto e kabineta na li4niq lekar. Tova e koeto iskam da vi kaja : toy ili tq 6te vi dade nay to4nata informaciq povqrvay te mi i ne iskam s tova pismo da obidq nyakoy no ISTINATA VINAGI BOLI i imayte edno naum..aede uspeh4eta na vsi4ki tiyneydjari da se spravqte s vsi4ki problemi i vaob6te da se ste 6tastlivi v jivota!!!!!!! AKO nqkoy iska da mi pi6e da go napravi na moq skype: aysitooo
    АБЕ ТЪПАК.Няма ли поне да се потрудиш да смениш малко текста.във всяка тема вече абсолютно едно и също пишеш.
    П.П.:За к'во ли изобщо се занимавам с идиоти.

10x
    Guest
    Хора и аз имам такъв проблем само че сам момче на 15 ще права 16 скоро... и мойте зърна са као петно некво и само като сам възбуден или е студено ми изпъкват зърната и незнам какво да права... говорих с майка ми за това и тя ми каза че като сам бил малак е требвало да ми прави нещо като масаж на гърдите за да не ми е така а тя не е знаяла и сега ... кажете ми какво да направа та да ми се управат зърната моля ви.
    Мерси предварително... и без базици моля ви...

Много ми е гадно

Код:
    HELP

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от 10x
    Хора и аз имам такъв проблем само че сам момче на 15 ще права 16 скоро... и мойте зърна са као петно некво и само като сам възбуден или е студено ми изпъкват зърната и незнам какво да права... говорих с майка ми за това и тя ми каза че като сам бил малак е требвало да ми прави нещо като масаж на гърдите за да не ми е така а тя не е знаяла и сега ... кажете ми какво да направа та да ми се управат зърната моля ви.
    Мерси предварително... и без базици моля ви...

Много ми е гадно

Код:
    HELP
    само идиот(к)и могат да те бъзикат.

напълно нормално Момче си! няма за какво да се тревожиш!

това даже се смята за стъпка напред в еволюционния процес на човешкия вид от редица автори. така че - горе главата, нищо ти няма и даже си "пилотен образец" на това как ще изглеждаме в бъдеще време

I moite zurna sa ploski, po4ti na 17 sum no ne mi puka osobeno

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си