Vsicho zapocha lqtoto s nai dobriq mi priqtel neznam kak stana ama pochnaxme da se celyvame prosto neshttata stanaxa neosetno kato v prikazka no vupreki vsichko si kazaxme che nqma da vlagame chyvstva zashtoto shte si razvalim priqtelstvoto pred drygite bexme nai dobri priqteli, no kato stanexme na same se zapochvashe s celyvkite pregrudkite,nikoga ne bqx predpolaga che shte go naprava tova s nai dobriq mi priqtel vsichko zapochna na shega a se prevurna v silni chyvstva ot moq strana.POneje sme ot razlichni gradove se vijdame vakanciite samo i se vidqxme za praznicte zimata i pak pregrudki celyvki vsichko beshe mn qko az ne si priznax che pochvam da imam chyvstva kum nego a nai dobrata mi priqtelka mi go povtarqshe ama az ne ta ne toi mi e samo priqtel.Skoro pak se vidoxme i neshtata veche bqxa po drug nachi v men imashe onova chyvstvo koeto sqkash te kara da letish kogato si s tozi koito obichash i sqkash imash peperudi v korema.No ne qvno samo pri men ima takiva chyvstva zashtoto go zabelqzax che sega me gleda po drug nachin -dokato bqxme zaedno ne e odelql pogled ot men samo me gushkashe vse mi se stryva che ne izpitva samo priqtelski chyvstva kum men ama ne sam sigyrno a me e strax da my kaja kvo izpitvam kum nego zashtoto neiskam da go zaguba kato priqtela moje bi prosto si me ima za priqtelka nz i az veche.MN iskam tazi istoriq da zavarshi i toi s happy end zashtoto na posleduk pochnaxme mn da se karame zashotot kato my kaja za dr momche pochva da revnyva da se sardi i t.n.Neznaino kak az se vlubix v nai dobriq si priqtel Sled kato si zamina vsi4ko varve6e mn dobre no edin den pak po4na da revnyva nqkak uj na 6ega i edna ve4er me qdosa i az re6ix da my kaja 4e neiskam pove4e da imam ni6to ob6to s nego da me zabravi vse edno ne su6testvyvam. Taka mislex 4e kato se otdeli ot men 6te go zabrava no toi taka i neiska da me osravi i 4e mn me obi4a kato priqtelka 4e nemojel bez men 4e v sarceto my 6te ostane praznina i si ostanaxme priqteli,no sega nqkak se darji mn stydeno kum men neznam kvo stava s nego nerazbiram.Naposleduk neshtatata m/y nas varvqt dobre govorim si no veche ne si govorim na milo a kato priqteli.Onazi vecher az go popitax igrachka li dam bila za nego samo da se celyva s men i toi kaza che ne sam bila igrachka iskax da razbera ko ima kum men no toi taka i ne mi kazakaza mi che se chydi kak sam mogla da se pomisli tva veche neznam kvo da si mislq tova m/y nas lubov li e ili neshto drugo?Prez mnogo neshta minaxme i pak ne se razdelixme pak si ostanaxme priqteli,no az go obicham a toi men neznam,neznam kvo izpitva kum men.Ima li me li shans da sme zaedno edin den ili neshtata shte si ostanat taka ?