- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- bivshata ...
takaa predi izvesno vreme hodih s 1 macka , obache napravih gluposta da skusame ... ot togava sum suuper zle i oshte si q obicham , i iskam da si q vurnanie kato harakteri sme super ednakvi i za tova kato gledam durjaneto i i go sravnqvam s sebesi mislq che vse oshte ima chuvstva , no e prekaleno gorda i mi kaza che nqma chuvstva , no nemoga da i povqrvam , imam chuvstvoto che ne e taka , prosto go useshtam
daje dokato hodehme mi beshe kazala che za pruv put useshta takiva chuvstva , a i ot togava ne e imala druga vruzka ... a tova si beshe dosta otdavna
ne se bqme vijdali dosta vreme a sega se vijdame chestichko , v kompaniq estestveno , a i tq mi e kazvala che spored neq obichash vednuj i za vinagi , a men opredeleno me obichashe ... a sega iska da sme prosto priqteli , adski oburkan sum i znam samo che q iskam obratno i samo kato gledam kak nqkoi se vurti okolo neq mi idva da mu schupq kapachkite
vaprosa e da produljavam li da se opitvam da si q vurna ili prosto da se opitam da q zabrav q(tova go opitah ... nqkolko meseca ne se bqhme vijdali ili 4uvali no ne stana
) no ako produljavam da se opitvam se zatvarqm v edin postoqnnen krugovrat i samo se samonavivam i moga da produljavam taka forever , a za kakvo kato tq mi kaza che nqma chuvstva ? mislq si che shtom 1 put sum uspql da q svalq shte uspeq i 2-ri ... prosto trqbva vreme za adaptaciq , no moje i da gresha
daite nqkvo mnenie po vaprosa ...
spored men ako tragnete vtori pat nqma da e sa6toto(pone pri men predi vreme ne be6e taka)nqma doverie i 4uvstvata namalqvat.......zamislql li si se za6to tq se pravi na gorda...moje bi iska da ti pokaje 4e moje i bez teb makar 4e vse o6te te obi4a.ti taka i ne kaza za6to ste skasali?ako kaje6 moje i da razberem za6to taka e promenila otno6enieto si kam teb i da ti dadem po dobri i polezni saveti
Uspeh!
Не прави тази грешка пич просто не я прави щото ще е още по-кофти взе ми се в ръце и се опитай да я забравиш и следи нейното поведение и не се оставяй на нейните маниполаций
Shtom iskash neshto mnogo silno to stava povqrvai mi imam edin priqtel koito e v tvoito polyjenie i mn iska da bude s bivshoto si gadje i se bori za neq i sega sa super shtastlivi.Bori se za neq ne se otkazvai shtom q obichash i imash silni chyvstva a kazvash che i tq ima ama e tvurde gorda zatova ne spirash i shte uspeesh.Taka shte znaesh che si dal vsichko ot sebe si za da ste zaedno ot tva da se borish moje samo da spechelish nqma ko da gubish.Zashto ne q pokanish da izlezete zaedno ,da gledate film izlizaite po chesto dvamata ne samo v komapniq da vidi che iskash da ste zaednouspex dano se saberete i budete mn happy
Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli
ami vsushnost i nie neznaeme ... vsushnost ... prosto izvednuj si kazahme "aide stiga tolko po dobre da si ostaneme samo priqteli" i sled tova na 2-rata minuta i dvamata osuznahme kakva greshka sme napravili no beshe kusno , vsushnost bqhme se skarali za neshto malko prez denq i vecherta si kazahme po dobre do tuk za da ne si razvalim i priqtelskite otnosheniq ... beshe adski detinska postupka , no togava ne mislqh trezvo ... sled kato skusahme tq si prizna che oshte ima chuvstva kum men i che adski mnogo iskala da me gushne i tn , no sled tova mi kaza che ako produljavam da i govorq za tova shte mi se razsurdi , sled tova 2-3 puti tq sama zapochna temata , no qvno iskashe samo az da govorq , tq ne kazvashe pochti nishtoi malko sled tova mi kaza che veche nqma chuvstva osven priqtelski , posle pat se okaza che ima i posle pak kaza che nqma abe ujas
i beshe dosta obeditelna i az precenih che trqbva da se opitam da q zabravq ... nqkolko meseca ni vest ni kost edin ot drug(mai togava se dopreeba vsichko) polu4ih SMS ot neq za rojdeniq si den(a ne se bqhme vijdali nito 4uvali) , imah propusnato povikvane ot neq za Nova Godina , i malko sled Nova godina zapochnahme da si 4atim intenzivno no vse pak ne se vijdahme ... naskoro tq mi se obadi po telefona , koeto mi beshe malko stranno
i sega se vijdame max prez 2-3 dni no v kompaniq , no edin priqtel si e govoril s neq i mu e kazala sushtoto ... che nqma nishto poveche ot priqtelski chuvstva , a az ne smeq da govorq s neq za tova zashtoto znam che shte polucha sushtiq otgovor ... dobre spored vas vazmojno li e sled kato sum purviq i edinstven 4ovek koito e obi4ala , sled men ne e imala vruzka (a tova e veche blizo godina, a na neq postoqnno i se natiskat adski mnogo) chuvstvata da se izcheznali napulno ?? ... i naskoro se beshe napila i q izprashtehme neq i nqkolko neini priqtelki i tq trugna na pred i vsi4ki i vikaha da iz4aka no ne slushashe i nai dobrata i priqtelka mi kaza az da otida zashtoto samo az moga i men shte me poslusha ... kakvo podqvlite stava
Spored men tazi macka ima mn silni chyvstva kum teb zatova e izbqgala napred za da ne ti gi kaje za da ne razberesh za tqx shtoto moje da e naranena sled razdqlata vi i sega da se darji taka.Shtom ne trugnala s drug opredeleno ima neshto kum teb ne stoi a deistvai izlizai po chesto s neq ne samo 2-3 dnibori se shte uspeesh pak ti go kazvam
[/list]
Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli
Говори пак с нея помоли я да се видите само двамата не в компания,ако има чувства ще разбереш по начина по който се държи с теб.
of hora nishto ne razbirate ... dori i da ima tq nqma da mi gi kaje , shte trqbva da sum plutno s neq pone 2-3 meseca za da se chuvstva sigurna predi da prieznae chuvstvata si ... zashtoto dori i predi kato hodehme tq mi nqmashe doverie i samo mi razpraashe che ne mi vqrva![]()
... da poglednem faktite ... dokato hodehme tq mi kaza che me obicha i che predi ne e izpitvala takiva chuvstva , kaza mi che spored neq obichash vednuj i zavinagi ... i ako shte sled 10 godini da e pak kato vidish choveka shte ti se raztreperqt krakata ... i sled kato skusahme izvednuj pochna da me ubejdava che nqma poveche or ptriqtelski chuvstva , posle si prizna che ima i sega pak nqma
samoche razlikata ot togava i sega sa blizo 1 godina razdqla ... ne vqrvam da e uspqla da zapazi chuvstvata si , ne e imala vruzka no vupreki tova do kolkoto znam e imala simpatii kum 1-2 mom4eta
moito mnenie e slednotostavi q,ne i zvuni ne se zanimavai s neq,ne i obru6tai pove4e vnimanie otkolkoto na obiknovenite ti priqteli.ako tq istinski te obi4a 6te useti 4e ti ve4e si se ot4aql i 6te se vurne ako deistvitelno ima ne6to.taka stana pone pri men.mnogo hora kazvat 4e kogato se otdrupne6 ot 4oveka,togava 6te mu zalipsva6 o6te pove4e i toi 6te se vurne pri tebe.uspeh pi4... :P
няма любов
taka i mislq da napravq ... shte q vijdam po 4esto no shte obrushtam poveche vniemanie na drugite momicheta ot kompaniqta i![]()
Първоначално написано от `sladko_kotence
много съм мислила за това и защо ли за Бога съм на мнение, че ако се отдръпнеш от някого на него ще му е по-лесно да те забрави и да живее без теб...т.е ще го загубиш...?
по тематанаправо се шашнах от това, което пише...все едно аз съм го писала, само дето съм момиче..
пич, според мен тя си те обича, но пустата му гордост...
търси начин да я пречупиш и си върни доверието и![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
kolkoto poveche mislq tolkova po nesiguren stavam ... kolkoto poveche iskam da q zabravq tolkova poveche q obicham ... kolkoto poveche q vijdam tolkova po oburkan stavam ... awe az mai she hvana da poldeq![]()
pogovori s neq,no nz dali 6te bide su6toto,vse pak za da skusate ne6to vuv vruzkata vi se e pre4upilo
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Рискувай. Накарай я да ревнува. Или ще дойде при теб, или не. И в двата случая поне ще разбереш какво изпитва.
pich, predi 3 weeks se razdelihme po syshtiq nachin s moqta priqtelka.Probvahme otnovo po neino jelanie, no neshto ne se poluchavashe, beshe nqkak razlichno.Pri teb e otminalo dosta vreme,no.. vse pak trqbva da vidish dali si e oshte syshtoto momiche v koeto si se vlubil predi vreme.Az syshto si obicham bivshoto, znam che i tq me obicha, no nqkak ne e syshtoto kakto predi.
Predlagam ti da ne se otkazvash, mislq i az taka da napravq.
Samo gledai malko da se raznoobrazqvate shtoto ot Piene Iban i Grycka muzika nishto ne e vechno.
Dosta priqteli mi kazvat da q ostavq da si ide..no znam che s tyrpenie i uporitost vsichko se postiga.
Uspeh priqtel.Jelaq ti go ot syrce,pone edin ot 2-ma ni da uspee v bitkata za lubovta si. :P
Аз съм "ЗА" 'No Account' . Можеш да се влубиш за няколко мин. , но неможеш да забравиш една любов. (и то 1-та си лубов.)![]()
![]()
![]()
Тя няма да те е забравила,само трябва да се престрашиш и да и покажеш чувствата си.Успех и на 2-та от мен.
ами... втория път винаги усещането е по-слабо и малко повече боли, защото се чувстваш виновен, че не се получава както преди... но все пак пробвайте пак.. щом не си щастлив без нея.. и тя не е щастлива без теб.. какво още чакаш??![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
vijdame se po-redovno no ... tq se durji dosta stranno , vseki den si govorime v 4at-a , oba4e kato se vidime e po razlichno ... dori ima sluchai kogato sme v 1 kafe i razgovora e "zdrasti" i posle "4ao" ... govori s priqtelite mi ot vreme na vreme a s men voobshte ,, i az sum taka kum neq de trudno mi e da q zagovorq , prosto si vkarvam kompleksi kato q vidq kamoli da govorq s neq ... no pri men e razbiraemo , az oshte q obicham i e qsno zashto mi e trudno da govorq s neq , a tq nali tvurdi che nqma 4uvstva , zashto se durji taka togava ? a prez 4at-a si lafilme i to dosta ... ili e v moito polojenie ili si misli che ako mi obrushta poveche vnimanie shte si pomislq che me obicha ... a mojebi ne e taka , predpolojeniq ?![]()