takaa predi izvesno vreme hodih s 1 macka , obache napravih gluposta da skusame ... ot togava sum suuper zle i oshte si q obicham , i iskam da si q vurna nie kato harakteri sme super ednakvi i za tova kato gledam durjaneto i i go sravnqvam s sebesi mislq che vse oshte ima chuvstva , no e prekaleno gorda i mi kaza che nqma chuvstva , no nemoga da i povqrvam , imam chuvstvoto che ne e taka , prosto go useshtam daje dokato hodehme mi beshe kazala che za pruv put useshta takiva chuvstva , a i ot togava ne e imala druga vruzka ... a tova si beshe dosta otdavna ne se bqme vijdali dosta vreme a sega se vijdame chestichko , v kompaniq estestveno , a i tq mi e kazvala che spored neq obichash vednuj i za vinagi , a men opredeleno me obichashe ... a sega iska da sme prosto priqteli , adski oburkan sum i znam samo che q iskam obratno i samo kato gledam kak nqkoi se vurti okolo neq mi idva da mu schupq kapachkite vaprosa e da produljavam li da se opitvam da si q vurna ili prosto da se opitam da q zabrav q(tova go opitah ... nqkolko meseca ne se bqhme vijdali ili 4uvali no ne stana ) no ako produljavam da se opitvam se zatvarqm v edin postoqnnen krugovrat i samo se samonavivam i moga da produljavam taka forever , a za kakvo kato tq mi kaza che nqma chuvstva ? mislq si che shtom 1 put sum uspql da q svalq shte uspeq i 2-ri ... prosto trqbva vreme za adaptaciq , no moje i da gresha daite nqkvo mnenie po vaprosa ...