ami vsushnost i nie neznaeme ... vsushnost ... prosto izvednuj si kazahme "aide stiga tolko po dobre da si ostaneme samo priqteli" i sled tova na 2-rata minuta i dvamata osuznahme kakva greshka sme napravili no beshe kusno , vsushnost bqhme se skarali za neshto malko prez denq i vecherta si kazahme po dobre do tuk za da ne si razvalim i priqtelskite otnosheniq ... beshe adski detinska postupka , no togava ne mislqh trezvo ... sled kato skusahme tq si prizna che oshte ima chuvstva kum men i che adski mnogo iskala da me gushne i tn , no sled tova mi kaza che ako produljavam da i govorq za tova shte mi se razsurdi , sled tova 2-3 puti tq sama zapochna temata , no qvno iskashe samo az da govorq , tq ne kazvashe pochti nishto i malko sled tova mi kaza che veche nqma chuvstva osven priqtelski , posle pat se okaza che ima i posle pak kaza che nqma abe ujas i beshe dosta obeditelna i az precenih che trqbva da se opitam da q zabravq ... nqkolko meseca ni vest ni kost edin ot drug(mai togava se dopreeba vsichko) polu4ih SMS ot neq za rojdeniq si den(a ne se bqhme vijdali nito 4uvali) , imah propusnato povikvane ot neq za Nova Godina , i malko sled Nova godina zapochnahme da si 4atim intenzivno no vse pak ne se vijdahme ... naskoro tq mi se obadi po telefona , koeto mi beshe malko stranno i sega se vijdame max prez 2-3 dni no v kompaniq , no edin priqtel si e govoril s neq i mu e kazala sushtoto ... che nqma nishto poveche ot priqtelski chuvstva , a az ne smeq da govorq s neq za tova zashtoto znam che shte polucha sushtiq otgovor ... dobre spored vas vazmojno li e sled kato sum purviq i edinstven 4ovek koito e obi4ala , sled men ne e imala vruzka (a tova e veche blizo godina, a na neq postoqnno i se natiskat adski mnogo) chuvstvata da se izcheznali napulno ?? ... i naskoro se beshe napila i q izprashtehme neq i nqkolko neini priqtelki i tq trugna na pred i vsi4ki i vikaha da iz4aka no ne slushashe i nai dobrata i priqtelka mi kaza az da otida zashtoto samo az moga i men shte me poslusha ... kakvo podqvlite stava